Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne a sok itt kesergő fiút megváltoztatni? Szerintetek mit lehetne tenni hogy ne legyen ennyi keserű férfi?
Rém egyszerű: Nem válaszolunk nekik :)
Majd csak beleunnak a 0 válaszos kesergéseikbe :)
Kedves hogy így gondoskodni akarsz róluk, de nem hiszem hogy ezzel meg tudnád váltani a világot!
Ott kezdődnek a problémák, hogy te abból indulsz ki amit leírnak! Pedig az, hogy valaki azt írja, hogy szép és kedves, az nem biztos, hogy a valóságot tükrözi!
Rengeteg olyan ember van aki csak siránkozik, hogy kel neki valaki de semmit nem tesz érte.
Persze halál nyugodtan elkönyveli magának, hogy azt a keveset amit megtett ennek érdekében, azzal kimerítette az összes lehetőséget amit ember megtehetett!
Nem vagyunk egyformák, mint ahogy a problémák és szituációk sem azok.
Én a mai napig azt vallom, hogy a szégyenlős koldusnak üres a tarisznyája!
Igen is áldozatokat kell hozni az ügy érdekében, tököt kell növeszteni ha ügy dönt valaki, hogy már nem kisfiú akar lenni hanem igazi férfi!
"Rém egyszerű: Nem válaszolunk nekik :)
Majd csak beleunnak a 0 válaszos kesergéseikbe :)"
és majd egy szép napon rájössz mit hagytál ki,de akkor majd nem lesz visszaút mert ő emlékezni fog rá,hogy a szíved helyén jégcsap van
az ilyenek megérdemelnék,hogy felszedjem a legjobb barátnőjüket/nőnemű közeli rokonukat és a tenyeremen hordozzam,hogy minden alkalommal áradozzanak neki rólam,miközben ő a kisstílű valakijével élvezi az unalmas szürke hétköznapokat miközben én élnék mint hal a vízben
az a poén az egészben,hogy én több hasonló esetről is tudok és ezt hívják happy endnek
a gonosz meglakol és a jó elnyeri jutalmát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!