Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá, hogy ne legyen szcientológus a barátnőm?
és téged ez miért is zavar?
szerintem izgalmas ha valaki ilyet kipróbál, aztán lehet ő is rájön hogy hülyeség volt, de ha nem sztem az se gáz.
Elsősorban magadra vigyázz!!!!!!!
Rendkívül erőszakosan észrevétlenül tudnak meggyőzni embereket.
Aki belép, az borzasztó szabályok szerint kell, hogy éljen.
Ha valaki kilép, akkor aki bent marad, az nem tarthat kapcsolatot a kilépettel, még akkor sem, ha az az illető a saját édesanyja.
Egy erőszakos társaság, saját normák szerint.
Vigyázz magadra, a belépő barátnőd miatt.
Hidd el, hogy mihelyt belépett, attól kezdve nem a barátnőd, még akkor sem, ha azt mondja. Azt kell tennie, amit mondanak neki. Egy agymosáson esik át, és maga sem tudja, hogy mit miért tesz, de teszi az egyház érdekében.
Egy hatalmas pénznyelő szekta.
Nem véletlenül tiltakozik szinte minden állam ellenük.
Ha hiszed, ha nem , én kiléptem! Nem volt könnyű bent lenni, de otthagyni is fantasztikus nehéz. Ezt nehezen lehet megérteni annak aki bent van, vagy belépés előtt áll. Aki bent van az agymosás miatt, aki belép, pedig azért, mert nincs is tisztában vele, hogy mi vár rá.
Belépés után pedig szinte reménytelen a kilépés, sőt a család látja a kárát, mert elveszti a belépő családtagot. Ezeket nem fogják elmondani a belépőnek, csak szembesül vele, de az agymosás után. Akkor meg már Ő nem akar kilépni, inkább a családját adja fel.
szerintem túldramatizálod, normális embernek nem lehet csak így egyszerűen "kimosni" az agyát.
Most ha vki azt mondja h nem beszélhetsz az anyáddal mert kilépett a körből, ahhoz már elég naiv nem normális embernek kell lenni h be is tartsd egy ilyen "vallás" miatt
aki meg olyan meg is érdemli :)
Hetes! Te lebecsülöd az agymosást.
Bocsájtsatok meg érte, hogy nem jut eszembe az a színész házaspár, akinek a férje szcientológus, és a felesége kilépett, de most a saját gyermekével nem tarthatja a kapcsolatot. Most zajlik a válásuk. Valaki biztos kisegít a névben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!