Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejön Tabáni István?
Mint férfi??
Mert nekem krvára nem:D:D
Hát én most kb szarrá röhögtem magam a frizbin...úristen:DDD
18/L
Elég ronda egy jószág, és mellé még buta is.
22/L
Hát kérdező te annyit is érsz.
Lehet, hogy egy kicsit balfa.sz, de nagyon kedves ember.. és többre vitte már most, mint te valaha is fogod.
juj.:D
nem kell bekapni a fejem :DD
Nem az volt a célom:)
De csak azért, mert nem egy nagyképű majom és nem volt meg neki több mint 50 csaj nem kell kiröhögni.
"nem egy nagyképű majom"
hehxd
nézd vissza mit produkált az idei csillagszületik döntőjében Nőrival :D
Jellemző, hogy a HP a 12 centijét próbálja kompenzálni azzal, hogy másokat kicikiz. Tabáni István esetében nem járt sikerrel, mert passzív ellenállásba ütközött. Kedves lányok! Amit ti butaságnak véltetek, na az volt az ész. :))) Végig vigyorogta az egészet és a hülye kérdésekre nyilván nem válaszolt. Mellesleg nagyon helyes ez a fiú. Igen, hát kuriózum, ha valaki ennyire jó, nem is tud sok ember mit kezdeni vele, hiszen fel kellene nőni hozzá, az meg ugye nem megy. Sokkal könnyebb azt mondani, hogy jujj de gáz, mint elgondolkodni. Mennyivel érdekesebb, ha egy pasi bután vihog és kiteregeti akár a szexuális életét, akár az anyagi dolgait egy országos műsorban. Igaz?
Az pedig, hogy a dallal mit csináltak a végén, számomra is rejtély, mert még a süket is hallhatta, hogy elcseszték a gyönyörű HANG-ot. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!