Lányok, mennyit dob számotokra egy srác férfiasságán az igényes öltözködés?
Jelenleg olyan ruhákban járok amiket más akkor se venne fel ha fegyverrel kényszerítenék. Én sem szívesen hordom de jelenleg még gyűjtök az új darabokra.
Szerintetek sikert aratok majd új cipőben, farmerban, pólóban, vagy nem fog sokat számítani?
Kb ebből:
(bár ennyire nem szakadt, de a cipőm hasonlóképp ultragáz)
Lesz ez:
De most ezen tényleg múlik valami?
Aki ismer az tudja, hogy szakadt ruhában sem vagyok más mint újban?
Sokan vannak akik nem öltöznek divatmajomnak mégis tökéletes kapcsolatban élnek. Nem egy farmeron meg cipőn múlik az élet....
Nekem egy kicsit túlságosan precíz ez a szerelés, olyan deszkásfiú stílus. Nem tartom férfiasnak. Sztem férfiasabb a laza farmer a kirándulócipővel. Szerintem.
Nos azért kérdezem, mert volt egy lány akivel az elején megvoltunk, aztán túl sokszor kértem tőle cigit meg még ott akkor is meghívott sörre, meg kértem tőle kaját gáz volt....
Most mindemellett még szakadt rongyokban meg büdös cipőkben járok. Nem csodálom, hogy elment tőlem a kedve. (de ez egy külön történet)
Te tényleg ilyen koszosan jársz nap mint nap? Az igényesség, ápoltság nem csak a lányok elvárása, minden normális ember kimossa a ruháját, és tisztán lép ki az utcára. Ne haragudj, de ez a felfogás... hogy szerinted a piszkos külsőn nem múlik semmi...
Mindenképpen vonzóbb leszel az új ruhákban. Igenis sokat számít.
Aki ismer, nyilván tudja milyen a személyiséged. De ha szeretnél új emberekkel (lányokkal) ismerkedni, muszáj lesz valamilyen kulturált külsőt magadra ölteni. Ismered a mondást; külső megfog, belső megtart. Amúgy ez nem deszkás stílus, ez egy egyszerű férfi farmer, egy modernebb darab. Tudom, hogy itt mindenki nagyon divatellenes, de minden kornak megvoltak a fazonjai, a népszerű darabjai, ettől még nem válik senki divatmajommá. Nagyon szép az a farmer a képen egyébként, vedd csak meg nyugodtan. A cipődet meg kívülről pucold meg, és rakd ki szellőzni. És szokj le a cigiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!