Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Odafigyelsz a párodra, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odafigyelsz a párodra, hogyan öltözködik?

Figyelt kérdés

Beleszólsz, hogy milyen ruhát vegyen fel vagy milyen módon hordja? Kikéri a véleményedet? Vagy ráhagyod inkább?

Légy szíves írd oda nemedet/életkorodat és, hogy mióta vagytok együtt! Köszönöm. :)

2012. aug. 6. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:

nem szólok bele és nem írom elő azt vegye fel amiben jól érzi magát

persze ne öltözzön úgy mint egy kivert qrva...

2012. aug. 6. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Soha nem szólnék bele, csak maximum extrém esetben (ha pl. alkalomra mennénk és melegítőt húzna, de ilyen úgyse fordul elő). Egyébként meg ha kikéri a véleményem, elmondom. Ennyi.

25/N (7 éve párkapcsolatban)

2012. aug. 6. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:

A párom annyira szól csak bele, hogy ha meglát egy olyan ruhát a boltban, ami szerinte jól állna nekem, akkor szól.

Neki pedig saját bevallása szerint sem érzéke, sem kedve nincs a divathoz, ezért általában 'én öltöztetem', ami annyit takar, hogy negyedévente elmegyek vele ruhát venni, és segítek neki. Nem erőltetünk egymásra semmit, ha valami tetszik a másiknak, hát hordja.

20/L, 3 éve kapcsolatban

2012. aug. 6. 13:45
 4/9 anonim ***** válasza:

soha nem szóltam bele egyik barátom öltözködésébe se. Mondjuk alapból a stílusosabb pasik jönnek be szóval sosem volt gond

20/l

2012. aug. 6. 13:47
 5/9 Diavolino44 ***** válasza:

Azt tippelem, hogy lany vagy. :)

Igen egyszer ,de kesobb rajottem mennyie hulye voltam. Ugy oltozkodik ahogy akar!!!!

27F

2012. aug. 6. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha megkérdezi, mit gondolok, akkor megmondom. Meg ha mondjuk már nagyon kopott a nadrágja és ő nem veszi észre, akkor szólok, vagy ha valami nem illik össze. Szóval nem szabom meg, csak tanácsot próbálok adni. De amúgy azt vesz fel, amit akar. Úgysen tudnám (vagy akarnám) megakadályozi. :)

Én 24/n, ő 28/f és 4 éve vagyunk együtt.

2012. aug. 6. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is annyira szól bele, hogy ha lát valamit, ami szerinte jól állna, akkor szól, és felpróbálom. Én nem igazán szólok bele, szeretem, ahogy öltözködik, kis különc :)... bár néha kicsit sok, de akkor sem szólok bele. Maximum olyan szinten, mint ő az én öltözködésembe, de még annyira sem :)

21L 30F, 6 éve kapcsolatban

2012. aug. 6. 14:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Odafigyelek, a véleményem is elmondom néha, de nem várom el, hogy mást vegyen fel. Nincs bajom a cuccaival, max.
2012. aug. 6. 15:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Szóval:

max. a színösszeállítás miatt szoktam szólni. :)

2012. aug. 6. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!