Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha egy nő igényes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha egy nő igényes?

Figyelt kérdés
Néha nem értem az embereket. Miért probléma az, ha igényes vagyok? Márkás ruhákban (nincs ráírva óriás betűkkel, hogy milyen) járok, elegánsan öltözöm és emiatt mindjárt le vagyok festve sznobnak. Lehet azért, mert zárkózott vagyok? 22l.

2012. okt. 2. 11:19
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
79%
Nem az a lényeg, hogy mások mit mondanak, hanem az, hogy te jól érzed-e magadat benne. Amennyiben jól érzed, akkor nincs miről beszélni.
2012. okt. 2. 11:22
 2/29 anonim ***** válasza:
76%
Ezt nem tudod elkerülni sajnos. Engem is nagyképű, apa kislányának tartanak mert adok magamra és nem nyílok meg könnyen másoknak, tehát nem vagyok az a mindenkire vigyorgós fajta. De ez engem nem zavar egyátalán :)
2012. okt. 2. 11:30
 3/29 anonim ***** válasza:
74%
Ha valaki indokolatlanul utál,vagy megszól,akkor irigy Rád.Ennek meg csak örülhetsz,inkább irigyeid legyenek,mint sajnálóid!
2012. okt. 2. 11:32
 4/29 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem itt egy kicsit sántít a történet. Nekem is van ilyen ismerősöm, de sosem mondanám rá, hogy sznob. Viszont van egy másik ismerősöm, aki szintén márkás ruhákat vesz, és előszeretettel hangoztatja is. Na rá már inkább mondanám, hogy sznob.

Nem lehet, hogy túl sokat beszélsz a ruháidról vagy arról, hogy éppen mikor mit vettél, mennyiért?!

2012. okt. 2. 11:37
 5/29 Robi.88. ***** válasza:
66%

Sztem ez egyáltalán nem baj, sőt!

Egy nő legyen igényes és ne bakancsban meg egyéb gyönyörű rocker pólókban mászkáljon :D

2012. okt. 2. 11:39
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Mivel fiatal vagy még, talán azt gondolják, hogy biztosan nem Te dolgoztál meg érte, hanem apuci és anyuci pakolja tele az ő pici lányukat ezekkel a cuccokkal.
2012. okt. 2. 11:39
 7/29 Robi.88. ***** válasza:
50%
azért mert vkinek a szulei fizetik ki ezeket a cuccokat még nem sznob
2012. okt. 2. 11:40
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindíg is lesznek irirgy emberek akik azt hiszik, hogy a másik ledegradálása miatt ők jobbak lesznek...
2012. okt. 2. 11:45
 9/29 anonim ***** válasza:
79%

Más az igényesség és más a sznobizmus. Én igényes vagyok, csinosan öltözködöm, adok magamra, még sincs 1 márkás ruhám sem. Ugyanis én felismertem azt a tényt, hogy nem feltétlen a drága cuccok a szebbek. Így engem nem érdekelnek ezek a külsőségek, hogy most mi mennyibe került és én azért érezzem különbnek magamat, mert 20ezres gatya van rajtam, nem csak 5ezres. Szóval igen, elképzelhető, hogy te sznob vagy.

23/L

2012. okt. 2. 11:52
 10/29 A kérdező kommentje:

4-es: Nem szoktam erről beszélni, nálam ez nem téma. Alapvetően a pénzről nem beszélek.

6-os: Saját magam látom el, a szüleim nem fizetnek nekem kb. semmit.

Egyszerűen nem vagyok túl haverkodós. Megvannak a barátaim és nem érzem azt, hogy szükségem lenne újakra, vagy valami, illetve akit nem kedvelek, vagy nem szimpatikus, azzal nem is társalgok...

2012. okt. 2. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!