Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha egy nő igényes?
Szerintem itt egy kicsit sántít a történet. Nekem is van ilyen ismerősöm, de sosem mondanám rá, hogy sznob. Viszont van egy másik ismerősöm, aki szintén márkás ruhákat vesz, és előszeretettel hangoztatja is. Na rá már inkább mondanám, hogy sznob.
Nem lehet, hogy túl sokat beszélsz a ruháidról vagy arról, hogy éppen mikor mit vettél, mennyiért?!
Sztem ez egyáltalán nem baj, sőt!
Egy nő legyen igényes és ne bakancsban meg egyéb gyönyörű rocker pólókban mászkáljon :D
Más az igényesség és más a sznobizmus. Én igényes vagyok, csinosan öltözködöm, adok magamra, még sincs 1 márkás ruhám sem. Ugyanis én felismertem azt a tényt, hogy nem feltétlen a drága cuccok a szebbek. Így engem nem érdekelnek ezek a külsőségek, hogy most mi mennyibe került és én azért érezzem különbnek magamat, mert 20ezres gatya van rajtam, nem csak 5ezres. Szóval igen, elképzelhető, hogy te sznob vagy.
23/L
4-es: Nem szoktam erről beszélni, nálam ez nem téma. Alapvetően a pénzről nem beszélek.
6-os: Saját magam látom el, a szüleim nem fizetnek nekem kb. semmit.
Egyszerűen nem vagyok túl haverkodós. Megvannak a barátaim és nem érzem azt, hogy szükségem lenne újakra, vagy valami, illetve akit nem kedvelek, vagy nem szimpatikus, azzal nem is társalgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!