Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha egy nő igényes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha egy nő igényes?

Figyelt kérdés
Néha nem értem az embereket. Miért probléma az, ha igényes vagyok? Márkás ruhákban (nincs ráírva óriás betűkkel, hogy milyen) járok, elegánsan öltözöm és emiatt mindjárt le vagyok festve sznobnak. Lehet azért, mert zárkózott vagyok? 22l.

2012. okt. 2. 11:19
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
9-es: A ruhatáram vegyes. Vannak ruháim a H&M-ből is, de Louis Vuitton táskám is. Szóval nem az a lényeg, hogy mennyibe kerül, meg, hogy milyen márka. Arra megyek, hogy jó szabású, jó anyagú legyen és hogy tetsszen, illetve jól álljon. :)
2012. okt. 2. 11:55
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen vélemény nem a ruházatod, hanem a kisugárzásod miatt van. Ezek olyan apró és megmagyarázhatatlan dolgok, amikre nehéz bármit mondani.

A tartásod, a tekinteted, a mozgásod kelti a sznobizmus képzetét, cseppet sem a ruhád, csak arra van fogva. Olyan benyomást keltesz az emberekben, mintha fent hordanád az orrod, ha ráadásul jobban ki vagy csípve az átlagnál és zárkózott is vagy, akkor ösztönösen azt gondolják az emberek, hogy tele vagy pénzzel, és a flancos életedből nem ereszkedsz le a pórnéphez.

Félre ne érts, nem mondom, hogy ilyen vagy, azt sem, hogy neked kellene változnod (miért kéne?) csak szerintem kívülről ilyennek tűnsz, és igen, valóban a zárkózottságod lehet a nagyobbik gond, nem a ruháid. Nem egy lány ismerősöm jár hasonló cipőben az első benyomást illetően, azaz olyan negatív tulajdonságokat képzelnek rájuk, amik nem valósak; általában ők sem értik, miért. Nekik is nagyon nehéz lenne tanácsot adni, hiszen nem ártanak senkinek, csak éppen olyan metakommunikációs tulajdonságokkal bírnak, amik negatív hatást váltanak ki az emberekben.

2012. okt. 2. 11:55
 13/29 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ennek semmi köze a ruházatodhoz. Biztos, hogy a belső tulajdonságaid miatt gondolják ezt Rólad - némileg talán jogosan is -, csak nem tudják ezt Neked elmondani, mivel nem állsz szóba velük.
2012. okt. 2. 12:03
 14/29 anonim ***** válasza:
78%
Az talán jobb belső tulajdonság ha valaki mindenkinek jópofizik aztán mikor nincs ott elhordja mindennek? Én is inkább vagyok ilyen " zárkózott" és nem barátkozok meg rögötön mindenkivel...ezzel magadat is óvod. Én még egyetlen egy emberben sem csalódtam azok közül akiket közel engedtem magamhoz!
2012. okt. 2. 12:13
 15/29 Robi.88. ***** válasza:
52%
Egy egyszeru kérdés és már megint árad az emberekből a rosszindulat.... undorító
2012. okt. 2. 12:17
 16/29 anonim ***** válasza:
Félre ne értsetek, én nem azt mondtam, hogy legyen kétszínű pitsa! Csak akkor mi alapján dönti el, hogy valaki nem szimpatikus ha nem is "társalog" vele? Valószínűleg a külső vagy az öltözködése alapján. És ha ezek miatt nem érzi magával egyenrangúnak a másik embert, akkor az igen, lehet sznobizmus.
2012. okt. 2. 12:26
 17/29 A kérdező kommentje:
12-es: Nem akarok mindenkinek megfelelni. Ha egy idegen odajön hozzám, nem fogom arrogánsan kezelni, mindenkivel kedves vagyok, de első benyomás alapján ítélek és érzem, hogy ki az, aki nekem jót tesz és ki az, aki nem. Úgy értem, hogy megérzem, hogy kivel tudok jól kijönni. Akinél érzem az első beszélgetés után, hogy ez nem lesz jó, azt hanyagolom. Ilyen módon vagyok zárkózott. Szóval szívesen megismerek új embereket, de van egy konstans "bandám", akikkel nehezen fogadunk be újakat úgymond. Furcsa minden. :)
2012. okt. 2. 12:27
 18/29 MadameViciouse ***** válasza:
100%

Engem is sokszor bekategorizálnak a "pics*" csapatba, mert nőiesen öltözködöm,sportolok,sminkelek(mértékkel úgy érzem),sokat törődök a külsőmmel(is).

Én még márkás ruhákat is ritkán hordok, ennek ellenére ez van.

Főként a nők vannak így ezzel, alapból ellenszenves vagyok sokuknak, már a rám vetett pillantásaikból leszűröm, hogy meglehet a véleményük rólam.

Azonban ezzel nem törődöm, én nem érzem magam olyannak, amilyennek Ők ELKÉPZELNEK és az ismerőseim, szeretteim, akiknek a véleménye igazán számít elfogadnak úgy, amilyen vagyok, nem csak külsőleg egy kép alapján, hanem azt az embert akit jól ismernek és jó estben kedvelnek.

A többiek meg nyugodtan gondoljanak amit csak akarnak, én így érzem jól magam a bőrömben, ha nem tetszik tessék elfordulni.:)

23L

2012. okt. 2. 12:36
 19/29 anonim ***** válasza:

Majd, amikor kicsit idősebb leszel rájössz, hogy a ruhák márkája teljesen irreleváns. Nem tükrözi sem a társadalmi pozíciódat, sem az igényességedet/igénytelenségedet.

Mint ahogy a vagyoni helyzeted sem enged következtetni a személyiségedre. Ezek a külsőségek egyáltalán nem fontosak, csak az számít igazán ami te magad vagy.

Van egy nagyon jó kis teszt erre:

Gondold azt, h most hirtelen egy világtól elzárt szigetre kerülsz, vagy mondjuk egy természeti katasztrófa kipusztította az emberiség 99,9%-át. Nincs se pénz, se társadalom.

Csak te vagy. Milyennek látnád magad ebben a helyzetben? Meddig húznád? Tudnál gondoskodni magadról, meg tudnád védeni magadat?

Ezen a nyomon elindulva tudhatod meg ki is vagy és mennyit is érsz valójában.

2012. okt. 2. 12:40
 20/29 anonim ***** válasza:
50%
Egy kissé elmentünk filozóiai irányba....
2012. okt. 2. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!