Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha egy nő igényes?
12-es vagyok.
Érzek egy kis ellentmondást: ha nem akarsz megfelelni ezeknek az embereknek, miért bosszant a véleményük? ;)
Amúgy tanulságos, amit írtál: te is első benyomásra ítélsz (nem bírállak, én is szűrök, pont úgy, ahogy te, egyetértünk), ahogy a veled szemben álló is. Ha neked nem szimpatikus az illető, akkor ő nem fogja azt gondolni, hogy azért állsz hozzá ridegen, mert nem vagytok kompatibilisek. Ő azt gondolja majd rólad, hogy sznob p1csa vagy, te meg róla azt, hogy egy felszínes tahó. Ennek ellenére itt a ruházatod csak kellék, nem az egész díszlet!
És, mint mondtam, nem mondom, hogy változnod kellene, ha van egy szűk és megbízható társaságod, azzal jársz a legjobban, legalábbis nekem bejött.
Személy szerint én sem a márkás ruhák, sem a zárkózott magatartás miatt nem írok le senkit, illetve nem tartok senkit sznobnak.
Ami igazán ellenszenvessé tud tenni egy embert, az a viselkedése, az apróbb gesztusai, a mimikája a mindennapi társas érintkezések során (pl. ügyintézéskor, tömegközlekedés közben, munkahelyen).
Gondolok itt a másokat lenézően méregető pillantásokra, az unott, megvető arckifejezésekre, pl. ha véletlen hozzáérsz valakinek a könyökéhez, és ő menten ott akar szörnyethalni, vagy látványosan arrébb húzódik is törölgetni kezdi a ruházatát stb. De az is elég, ha mondjuk rámosolyogsz egy ügyintézőre, és az direkt undokan néz vissza, és véletlenül se mosolyogná el magát...
Azt hiszem érthető a lényeg, HA nem viselkedsz utálatosan, úgy, mintha te tojtad volna a spanyol viaszt, vagy magasabb rendű lennél másoknál, akkor nem jogos az emberek ellenszenve, tehát nem érdemes vele foglalkozni.
"Senkinek nem ártok, csak élem a saját életem."
Ahogy mondtam: egyetértek, ne változtass! :) Nem kell magyarázkodnod, nem bíráltalak, csak leírtam, szerintem hogyan megy ez. Én neked adok igazat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!