Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha egy nő igényes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha egy nő igényes?

Figyelt kérdés
Néha nem értem az embereket. Miért probléma az, ha igényes vagyok? Márkás ruhákban (nincs ráírva óriás betűkkel, hogy milyen) járok, elegánsan öltözöm és emiatt mindjárt le vagyok festve sznobnak. Lehet azért, mert zárkózott vagyok? 22l.

2012. okt. 2. 11:19
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
19-es: Mint írtam, nem a márkás holmikon van a hangsúly és vannak kevésbé márkás ruháim is. Egyáltalán nem ez a lényeg számomra. Ha valamiért odaadok egy bizonyos pénzösszeget, akkor azt nem azért teszem, hogy felvágjak vele, hanem azért, mert fontos számomra a minőség és a kényelem. Egyébként meg falusi gyerek vagyok, megtudok fogni egy tyúkot és még le is tudom vágni! :) Szóval nem vagyok életképtelen!
2012. okt. 2. 13:04
 22/29 Robi.88. ***** válasza:
56%
ez az utolso komment nagyon komoly:D meg tudok fogni egy tyukot:D na most a sok rosszindulatu lehet at tudná formalni a velemenyet de dacbol nem fogja:)
2012. okt. 2. 13:08
 23/29 A kérdező kommentje:
22-es: Komolyan mondom. :D Mégis mit írhattam volna arra, hogy túlélnék -e? :D Ha már itt tartunk, az emberek 80%-a olyan szinten van, hogy le tudja venni a polcról a kész ételeket, de ha tényleg történne valami, mind éhen halna, mert életképtelen. Na, de nem ez a lényeg. :)
2012. okt. 2. 13:12
 24/29 anonim ***** válasza:
ööööö...na de mi van akkor ha az összes tyúk is kipusztul? :D
2012. okt. 2. 14:04
 25/29 anonim ***** válasza:

12-es vagyok.

Érzek egy kis ellentmondást: ha nem akarsz megfelelni ezeknek az embereknek, miért bosszant a véleményük? ;)

Amúgy tanulságos, amit írtál: te is első benyomásra ítélsz (nem bírállak, én is szűrök, pont úgy, ahogy te, egyetértünk), ahogy a veled szemben álló is. Ha neked nem szimpatikus az illető, akkor ő nem fogja azt gondolni, hogy azért állsz hozzá ridegen, mert nem vagytok kompatibilisek. Ő azt gondolja majd rólad, hogy sznob p1csa vagy, te meg róla azt, hogy egy felszínes tahó. Ennek ellenére itt a ruházatod csak kellék, nem az egész díszlet!

És, mint mondtam, nem mondom, hogy változnod kellene, ha van egy szűk és megbízható társaságod, azzal jársz a legjobban, legalábbis nekem bejött.

2012. okt. 2. 14:32
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint én sem a márkás ruhák, sem a zárkózott magatartás miatt nem írok le senkit, illetve nem tartok senkit sznobnak.

Ami igazán ellenszenvessé tud tenni egy embert, az a viselkedése, az apróbb gesztusai, a mimikája a mindennapi társas érintkezések során (pl. ügyintézéskor, tömegközlekedés közben, munkahelyen).

Gondolok itt a másokat lenézően méregető pillantásokra, az unott, megvető arckifejezésekre, pl. ha véletlen hozzáérsz valakinek a könyökéhez, és ő menten ott akar szörnyethalni, vagy látványosan arrébb húzódik is törölgetni kezdi a ruházatát stb. De az is elég, ha mondjuk rámosolyogsz egy ügyintézőre, és az direkt undokan néz vissza, és véletlenül se mosolyogná el magát...

Azt hiszem érthető a lényeg, HA nem viselkedsz utálatosan, úgy, mintha te tojtad volna a spanyol viaszt, vagy magasabb rendű lennél másoknál, akkor nem jogos az emberek ellenszenve, tehát nem érdemes vele foglalkozni.

2012. okt. 2. 14:41
 27/29 A kérdező kommentje:
25-ös: Nálam az első benyomás az az, ha beszélek az illetővel és utána tetszik, vagy nem tetszik, nem pedig az, hogy ránézek és bljekk, sznob, ez, meg az. Ez a különbség. A másik meg az, míg én azokról nem mondok semmit (max. csak annyit, hogy nem szimpatikus) másoknak, akiket nem szimpatizálok, addig ők rögtön rám ragasztják azt, hogy sznob, stb. vagyok. Senkinek nem ártok, csak élem a saját életem. Valójában minden bizonnyal feleslegesen idegeskedem ezen, de néha azért frusztráló. :)
2012. okt. 2. 14:58
 28/29 A kérdező kommentje:
26-os: Nem viselkedem így.
2012. okt. 2. 15:12
 29/29 anonim ***** válasza:

"Senkinek nem ártok, csak élem a saját életem."

Ahogy mondtam: egyetértek, ne változtass! :) Nem kell magyarázkodnod, nem bíráltalak, csak leírtam, szerintem hogyan megy ez. Én neked adok igazat ;)

2012. okt. 2. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!