Mi a véleményetek arról, ha valaki így öltözik?
Figyelt kérdés
Cicanadrág+top, viszont NAGYON jó alakja van (nem rólam van szó).2012. okt. 10. 18:32
1/9 anonim válasza:
Semmi, mindenki úgy öltözködik ahogy akar.
2/9 anonim válasza:
Nem tetszik, mivel a cicanadrág az gyakorlatilag csak harisnya.. ahhoz még valami azért kéne... szoknya vagy rövidnadrág.
3/9 anonim válasza:
lehet bombanő felőlem, de a cicanadrág nem helyettesíti a normál nadrágot, hiába van benne a nevében..
4/9 anonim válasza:
úgy öltözködik mindenki, ahogy akar, de ez közönségesen hat
5/9 anonim válasza:
Ha hosszított a top akkor jó,de ha kivan az egész feneke és direkt öltözik így,ráadásul többször is felveszi,az már közönséges,de ha ő ebben érzi jól magát,akkor hordja.Én is egyszer felvettem a cicanacit toppal,meg is bántam,szörnyen néztem ki..xd
6/9 anonim válasza:
Mint a többi másról:Pont lesz@rom.
7/9 anonim válasza:
nem tom, sztem cica nadrághoz nem jó olyan topot felvenni ami csak csípőig ér, szerintem ha már cica olyat valaki akkor legalább hosszított felsővel hordja meg hát az elég undorítóan néz ki ha bevág a cicanadrág
8/9 anonim válasza:
Én olyan toppal szoktam hordani cicanadrágot, ami takarja az egész fenekem. Lehet, hogy ez is közönséges.
9/9 anonim válasza:
a cicanadrág szerintem csak hosszított felsőkkel üzemelhet :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!