Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy engem,...

Miért van az, hogy engem, mint ronda fiút a munkatársaim, ismerős lányok sosem dícsérnek meg akármilyen jól is öltözök fel, a jóképű munkatársamat meg mindig akármit is vesz fel?

Figyelt kérdés
Sokkal jobban öltözök fel, a divatnak megfelelően, ő pedig slamposan, ódivatúan stb, mégis rá merednek a szemek. Rajta minden jól áll. Pedig nem vagyok kövér és rajtam is minden jól áll, csak az arcom furcsa, ronda. Mit tegyek?
2012. okt. 9. 17:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nézd, ki mire érzékeny. Elég elálló, meg homályos a kép, de engem a fül annyira nem izgat, tehát igen: még elmegy. :)
2012. okt. 9. 17:55
 12/16 anonim ***** válasza:
hát nem tudom melyik nőnek jön be ez a testalkat... ha esetleg megtámadnak vagy valami baj történne megtudnál védeni? inkább: [link] na jó azért ennyire nem kell, de valami hasonló :) Lehet lepontozni, ez csak az én véleményem!
2012. okt. 9. 18:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Annak a nőnek, aki meg tudja védeni magát, és így esztétikai alapon válogathat :)

Például nekem (bár előnyösebb kivitelben, mint az előbbi fotó).

Amit linkeltél, azt bottal sem piszkálnám meg, de én ezért nem pontozok le senkit, ízlések és pofonok. :)

2012. okt. 9. 18:25
 14/16 anonim ***** válasza:

utolsó! ez a megvédés dolog csak egy példa volt! :)

Na igen ízlések és pofonok, köszönöm korrekt válaszod! :)

2012. okt. 9. 19:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Mert a nők romantikusak,és a belső sokkal jobban számít nekik..pfffff:D

Bocsi,de sajnos ez az igazság,egy jóképű fiú mindig is sokkal nagyobb előnyben lesz.

2012. okt. 9. 20:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát nekem pl. tetszik ez a testalkat :) Tetszik az is ha egy fiú jól öltözik, de ez nem a rózsaszín pólót és társait jelenti hanem tényleg a stílusosságot. Most már kíváncsi lennék az arcodra :D Nekem mindig is az olyan fiúk jöttek be akik másnak nem. Ne aggódj..nem mindenki a szépfiúkat szereti.
2012. okt. 9. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!