Csajok! Ti miben tesiztek?
Csak úgy kíváncsiságból:)
Én fehér pólót veszek magamra fekete rövidnacit hidegbe cicanadrágot meg egy fehér tornacipőt, amikor kint tesizünk a salakpályán akkor sportcipőt. Nálunk általánosba kérték a tornadresszt fúj de utáltam de felsőben már vehettünk rá pólót is most gimibe már szóba se jött ez a téma, igazából abba tesizhetünk amibe akarunk csak fehérpóló legyen meg váltónadrág és lehetőleg ne utcai cipő legyen rajtunk.
Nektek mit kell hordanotok?
Kort és nemet is írjatok:)
16/L
Egyenpólónk van. Fekete, és rózsaszín betűkkel rajta a mezszám plusz az iskola neve. Gyönyörű, nagyon szeretjük.:)
Emellé fekete legging, plusz egy fekete-rózsaszín Nike futócipő. Nem tesizek tornacipőben, mert azt a lapos talp tönkreteszi a térdeket, nem futásra találták ki, ami pedig a testnevelésórák alapja.:]
Nálunk kötelező iskola-suli pólónk van,ami olyan,hogy ilyen pinkes-alapszínű,és fekete/fehér színű betűkkel az iskla neve rá van nyomtatva.:D
Én ilyen térdig érő,fekete"cicanadrágot" szoktam felvenni,vagy néha egy melegítőnadrágot,ami szintén fekete.:D
Cipő pedig egy fehér-kék deichmannos. :D
Nekünk fehér pólót, amire rá van írva az iskola neve, meg fekete rövid fekete nadrágot. Meg sportcipőt.
Általánosba nekünk tornadresszet kellett felvenni és én is utáltam főleg, hogy bevágott állandóan seggembe, fúj rossz visszagondolni rá
Az a rózsaszín-fekete póló jó lehet, de a mi pólónknak pedig a szabását utállom, de még mindig jobb, mint a tornadressz.
van egyenpólónk, ami fehér és rajta van a suli logója, de nem muszáj azt felvenni. én egy szürke pólót veszek fel tesizni, mert az egyenpólóból túl nagyot rendeltünk és nagyon lóg rajtam.
cipő: egy fekete, kék nike futócipő
gatya: ha melegebb van fekete rövidnaci, ha hidegebb van térdig érő cica.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!