Csajok! Ti tesiztek azokon a napokon? Mit használtok?
Szia! Igen, csak akkor nem, ha nagyon rosszul éreztem magam (még mostanában is előfordul, hogy haza kell jönnöm a munkahelyemről...). Tampont használtam, + ha erős volt és nem bírta volna ki az órát egy normal, akkor betétet is.
25/L
Én amikor még iskolás voltam mindig betétet használtam e-miatt soha nem hagytam ki egy tesiórát sem. Most próbáltam ki a tampont, a Normál Pro Confort a legnehezebb napokban is kibírt nekem másfélórát. Úgyhogy azt is merem ajánlani.
23/L
Szia!
Igen, és sajnos mindkét tesi belesik azokba a napokba :S
mert mindig előttevaló nap jön meg (gyógyszer miatt) és van hogy nagyon rosszul vagyok (hányinger, meg fáj..)tanárnőnek szólok hogy megvan... és akkor könnyített a tesi.
De tampont használok így könnyebben elviselhető. Óra előtt cserélek és tuti kibírja ;)
helló
Hát én 12 éves vagyok és még nem használok tampont. Csak betétet. Csak az a baj, hogy elcsúszik, ezért szoros bugyit veszek fel. CSak anyit szoktam tenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!