Mit gondoltok a Tommy Hilfiger márkáról?
Figyelt kérdés
Illetve a Hilfiger denimről.2012. okt. 3. 16:26
2/7 A kérdező kommentje:
külföldön még drágább (kivéve az ilyen outletek)
2012. okt. 3. 16:44
3/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Valahogy nem az én stílusom. Pénzem egyébként lenne megvenni egykét ilyen cuccot is, de más márkákat szeretek, amik a stílusomhoz jobban állnak. Ahhoz képest, hogy milyen átlagos, szinte null dizáyn kb 40+ os életkorú üzletemberekre való a Hilfiger, ahhoz képest viszont túlárazott. Peek and Cloppenburgban szoktam látni, de más márkák ezerszer jobban bejönnek abból az áruházból például.
4/7 A kérdező kommentje:
Én a Hilfiger denimet szoktam venni az sokkal fiatalosabb mint a sima.
És én nem az üzleti ruházat részét hanem kapucnis pulcsi meg ilyesmi.
2012. okt. 7. 19:58
5/7 anonim válasza:
Nem rossz,de ha választanom kell TH és más közöt(Rl,gant,lacoste és kevésbé ismert társaik) akkor valahogy sose a Hilfigerre esik a választásom. Igazábol nekem kicsit olyan "fantáziátlan" darabjai vannak,többségükben semmi extra sincs,nincs olyan megkülönböztető stílus jegye,hogy márkajelzés nelkul is felismerne az utcan az ember. Jo marka,de én nem kulonosebben szeretem.
6/7 A kérdező kommentje:
Ralph Lauren azért úgy gondolom egy fokkal drágább kategória , vannak nagyon jó ruháik (főleg az ingek),de a sima ruháikból csomó túlárazott de nagyon.Pl felpróbáltam egy sima kapucnis pulcsit 1 szinü kis márka jellel ,hát egy rész elég hülyén volt a méretezése.Másrészt anyaga is elég gagyinak tűnt.40ezer forint volt.Hilfiger denimből 27ért vannak a kapucnis pulcsik pl és vastagabbak meg úgy jobb minőségűek.
Lacostot én nem szeretem:DD
2012. nov. 18. 21:24
7/7 anonim válasza:
Kedvencem, nagyon jó. Minőségi termékeket gyártanak, amik jó pár évig bírják a strapát és még nagyon jól is néznek ki. Szeretem az elegáns dolgokat, szóval amikor csak tudok onnan vásárolok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!