Mit gondoltok erről a kabátról, illetve csizmáról?
Figyelt kérdés
[link] mayo chix es kabát,de picit feltünő a szine,és az anyaga miatt.. csizma: [link] és ugyan olyan szinű mint kabát.. szerintetek szép,vagy gáz? Mert mindenki bámul ,mikor abba vagyok..2012. okt. 3. 10:05
1/11 anonim válasza:
Nekem a kabát nem tetszik, se a színe, se az anyaga, se a fazonja, de a csizma az tetszik.
2/11 anonim válasza:
A kabát annyira nem vészes, de a csizma az úgy néz ki mint ami ovisok lábán szokott lenni.
3/11 SzilKa válasza:
Mindkettő múló divat, nekem pl. egyik se jön be. Ebben a csizmában mindenkinek rövid és tömzsi a lába, sokan félretaposva járnak benne - idétlen. A kabát max cérnavékony lányokon áll jól, pufibb csajokon szörnyen áll, de az anyaga is olyan műanyag kinézetű...
4/11 anonim válasza:
A kabát nem jön be(anyag,szín).
A csizma viszont nagyon tetszik ! :)
5/11 anonim válasza:
Nem szeretem az ilyen kabátokat. Színben, fazonban és anyagban sem. A csizma elmegy, el tudom képzelni jó kis összeállításban, de csak szürkében vagy bézsben.
6/11 anonim válasza:
Most hordod ezeket???
Szerintem azért bámulnak akkor, mert mert kicsit korai még ilyen meleg ruhákat hordani, nem olyan még az időjárás.
Egyébként nem rosszak, elég sokan hordanak ilyeneket (télen).
7/11 A kérdező kommentje:
nem,tavaly télen már megvolt,ahogy mentem végig suliba szó szerint bámultak csajok..
2012. okt. 3. 11:52
8/11 A kérdező kommentje:
suliban *
2012. okt. 3. 11:53
9/11 anonim válasza:
a kabátnak szemeteszsák-fílingje van és nem is lehet nagyon meleg, őszre vagy melegebb téli napokra jó. Ha 12 éves vagy, elmegy.
A csizma meg szintén gyerekes, ha van mellette másik normális, akkor ok, ezt hordd nagy hidegben, a másikat meg emberek közé.
10/11 anonim válasza:
A kabát csúnya, közönséges.
A csizma... az UGG nem rossz, de ez a fazon elég furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!