Lányok! Ti mit gondoltok a rózsaszín pólós fiúkról?
Figyelt kérdés
Ha Miskolcon járok, a fiatal fiúk kb ötödén rózsaszín póló van. Olyat hallottam, hogy állítólag a lányok nem szeretik a rózsaszín pólós fiúkat, mert a rózs. pólós fiúk 90%-a nem a lányokat szereti. Azt is tudom, hogy most ez a divat, de én ilyet nem vennék fel.
16/f
2012. szept. 30. 14:03
2/19 anonim válasza:
hmmm... mit is gondolnék... azt hogy kis b*zi
4/19 anonim válasza:
Azt hogy meleg a pasi...
5/19 anonim válasza:
szerintem meg nem attól függ hogy valaki b**i e hogy milyen szinű pólót hord. ha ez a divat akkor ez a divat.ha valakinek jól áll akkor vegye fel nyugodtan. nem tudom mi ez a hozzáállás. ...
6/19 anonim válasza:
Igen valóban van olyan akin jól áll, de azért nem a fiúk 75% -án. És biztos van olyan olyan aki nem azért veszi fel mert meleg, de viszont van olyan is aki nagyon is b*zi. Én egyetlen pasit ismerek aki hihetetlenül jól néz ki benne és nem meleg. :)190 magas és izmos felsőtesttel rendelkezik!
8/19 anonim válasza:
" A rózsaszín pólós fiúkat a lányok 80%a nem szereti. De a rózsaszín pólós fiúk 80%a a lányokat nem szereti."
9/19 anonim válasza:
Nekem tetszik, mert nem is tudom hogy fogalmazzam meg... az hülyén hangzik hogy "vagány", de valamilyen szinten az, mert kevesen mernek felvenni ilyesmit, legalábbis felénk biztosan, Miskolcon nem tudom:D
Nekem cseppet sem tűnnek b*zinak... egy színes póló még senkit nem tesz b*zissá. Kivétel ha anélkül is úgy néz ki mint egy b*zi. De akkor meg nem a póló a hibás.
10/19 anonim válasza:
Ütném agyon a rózsaszín pólós, kötött kardigános, szolibarna, alapozós, szájfényes k.csögöt és azt is akinek ez tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!