Ha egy pink kabátot befestek fekete ruhafestékkel, akkor tiszta fekete vagy bordó lesz?
fuhh...az gáz,sejtem milyen szín...:S
el akartam adni ezt a kabátot,de most,hogy felpróbáltam olyan jó a szabása...sajnálom.
lehet megválok tőle,de előbb elviszem egy varrónőhöz lekopíroztatni :D
köszi
Kipróbálom előtte az áztatást,de lehet "szakemberre" bízom.Láttam valahol iírva,hogy csinálnak ilyet.
Utolsó: Ha olyan színűre szeretnéd,amilyen eredetileg,akkor egyszerű:
veszel háztartási boltban ruhafestéket(pl Columbus-egyébként rajta van a használati útmutató)odateszel vizet főni,bele a port,majd a ruhát és főzöd-azt hiszem 30percig.Egyébként rá van írva h egy tasak kb hány deka ruhához elég,de szerintem egy tasak bőven elég,mert én pl egy nadrághoz vettem anno szürke feséket és a súlyának megfelelő,2 tasakal tettem oda,az ezüstszürke festék szinte feketére fogta be jb 3 perc alatt...kifehérítőztem,majd másodszorra kb egy negyed tasakkal tettem oda,kb 5percre és még így is sötétnek találtam.Ja ami kimaradt,a vízbe sőt is kell tenni,kb egy marékal és célszerű utána ecettel átmosni a ruhát hogy fixálja...(egyébként nem kopik jobban a színe,mint a boltban vett cuccoké)
Minden jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!