Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Triumph, vagy más márkás...

Triumph, vagy más márkás melltartóról kérdeznék?

Figyelt kérdés

Szóval, eddig az 1-2 ezer ft-os melltartóimat hordtam, mert ezekből sikerült kényelmeset venni, viszont nagyon hamar elnyúlnak és így már hordhatatlanok. Legalábbis nem tartanak rendesen.

Van két darab 4 ezer ft-os is, de ezeket nem hordom, mert szűkek, és az egyiknek a kosara sem stimmel.

És van egy Triumph, amit megint nem hordok. Már a boltban sem volt teljesen rendben, de anya rám erőltette. Ez kényelmes lenne, de a kosara nem tart.

Szóval, a sok elnyúlt melltartó után rá kellett jönnöm, hogy valami márkásabbat kéne venni, viszont nem merek csak úgy 10 ezreket kidobni rá, mert megeshet, hogy ezt sem hordanám.

Milyen márkát javasolnátok? A triumph jó csak? Vagy az intimissimi is jó, vagy az pont hogy nem olyan jó minőségű?

70A, 75A körüli kéne, és huszonéves lány vagyok.

2012. okt. 2. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Tezenist próbáltad?
2012. okt. 2. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Most lehet hülye kérdés, de 75A kosaras mellen mit kell tartani? Nekem is ekkora... azért kérdezem. Nem kell valami durva tartás akkora mellnek. Nekem H&M melltartóim vannak mert ott találok olcsón jó minőségűt, sose nyúltak ki, kényelmes. 10ezres sincs vasból, az is ugyanúgy viselkedik. Mondjuk nem megfelelő mosástól kinyúlhat bármelyik, vagy össze is mehet szerintem. De erre vigyázni kell.
2012. okt. 2. 15:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Majd megpróbálom mindkét ajánlott márkát. Köszönöm!

Lehet hogy nem kell neki nagy tartás, csak ha nem jó a kosár, vagy elnyúlt és eláll a mellemtől, akkor nem tart rajta semmit.

2012. okt. 2. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem van egy-két Triumph, de a Sloggi vált be igazán. Nem tudom neked jó lenne-e, mivel nekem nagy kosaras kell.
2012. okt. 2. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!