A top shop AHH BRA melltartóról mi a véleményetek? Használja valamelyikőtök.
Hülyeségnek tartom, hogy csak ebben legyen az ember, mert akkor sosem veszünk már fel többé pántos ruhát, felsőt mert ebben a melltartóban kell lenni, mert a többi kényelmetlen?
Mert a hirdetésükben a lényeg, hogy dobjuk el a merevítőset, mert ez a tuti melltartó. Ne csináljunk szép dekoltázst a push-up melltartóval amivel szexi lehet az ember?
Az utcára azért amilyen ruhát veszek fel ahhoz előnyös melltartót viselnék továbbra is, de mivel pici gyermekem van és javarészt itthon vagyunk, így ezen a melltartón gondolkodom, mert sokszor kényelmetlennek tartom, hogy itthon állandóan meverítősben vagyok. Erre akkor jöttem rá, amikor a szoptatós melltartót hordtam, hogy milyen kényelmes itthonra.
Ugyanolyan, mint bármilyen merevítő nélküli melltartó, vagy könnyebb sportmelltartó. Kínaiban is tudsz kapni ilyesmit.
Egyébként valóban praktikusabb kényelmes melltartót viselni otthon, gyerektől függetlenül is. Én is merevítő nélkülit hordok itthon, vannak abból is csinosabbak is, nekem a párom is jobban szereti, mert átejlik a mellbimbóm és fogdosni is jobb szerinte :)
én azt javaslom, hogy ha teheted ne a tv-ből rendeld, hanem menj el egy kínaiba, vagy egy akármilyen fehérnemű boltba, esetleg a tesco fehérnemű osztályára (ott is tökjókat kapni) és próbáld fel, mielőtt megveszed.
Márkából nekem a bellinda vált be leginkább, de minden fehérnemű gyártó csinál merevítő nélküli fazonokat, a csinostól a sportmelltartóig mindenfélét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!