Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek vagány de...

Hogyan legyek vagány de egyben lányos csaj?

Figyelt kérdés

Szeretnék vagány lánynak kinézni. Régen mindig csak egy sima farmer és póló volt az öltözetem aztán ugy 1 éve rászoktam a cicanadrágra és kezdtem nőiesen kinézni, a pasiknak ez be is jön, de nem szeretném az h csak egy cicababának lássanak (nem tartom magam annak ).Ezért most szeretnék vagány de egyben lányosan is kinézni. Van egy film a LOL és abba Miley Crusnak olyan jól állt az a stilus. Hogy tudok én is olyan lenni? áttudnám alaktani a ruháimat emiatt ?

Remélem értitek h mit szeretnék ezzel ,előre is köszönöm a szálasokat .

17,5/L

2012. szept. 29. 23:19
 1/5 Dr.Martin ***** válasza:
A stílus maga az ember, ahogy érzed. Ha olyan ruhákat szeretnél, hát szerezz olyan ruhákat. De szerintem már el is döntötted, mit fogsz csinálni :)
2012. szept. 30. 00:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Arról a filmről még életemben nem hallottam, szóval erre nem tudok mit mondani.

Vagány... kinek mi az. Valakinek már egy szegecses karkötő/nyakörv is az, van akinek nem.

Nekem vagány csajos csajokról ezek ugranak be:

[link]

[link]

[link]

[link]

Vagy bármi ami női ruhadarab, de nem uncsi, tömegcucc.

2012. szept. 30. 02:42
 3/5 anonim ***** válasza:
az utolsó két képről neked a vagány jut eszedbe??? Mint egy szerencsétlen le.osott kilométer kő olyan az a csaj....
2012. szept. 30. 07:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Figyu, egy-két szegecses kiegészítővel egyből menőbb vagy. Vagy esetleg vannak ezek a bakancsok csajoknak, az jól néz ki cicanacival :)
2012. okt. 7. 20:32
 5/5 Bigyócska válasza:

Ezek közül bőven válogathatsz:

[link]

2014. aug. 25. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!