Megint divat lett az emo stílus?
Figyelt kérdés
Mert pár éve valahogy kihaltak, de most egy csomó "emo" kérdés van itt. Most megint divat, vagy mi?2012. szept. 29. 20:00
1/7 anonim válasza:
Én nem vonnék párhuzamot az oldalbeli kérdések és a valóság között.
2/7 anonim válasza:
Dehogy lett divat , max. a scene emo stílus..
3/7 anonim válasza:
Nem mondanám azt, hogy divat lett, persze még mindig vannak és most már lassan-lassan kezdenek divatosabbak lenni, lásd az idézetes oldalak képeit, ahol rengetek emo/scene kép van fent de a stílus inkább a lányok körében kezd népszerűbb lenni. Viszont akik most vannak emok azok az igazi emok, mivel még mindig nem divat a dolog és kevesen vannak, de ugye most kezdődik ez az idézetes filozofálós dolog és szerintem inkább a scenek fognak elterjedni, szóval készülj fel sok sok rózsaszín/kék/lila stb. hajú lányra és fiúra :DD
4/7 anonim válasza:
Ezt én is észre vettem és örülök neki. végre legaláb könnyebb lesz elvegyülnöm :DD
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, divat. Most ezen mit nem értesz?
2012. okt. 22. 20:59
7/7 Patry válasza:
Az emo nem egy divat már boccs!!-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!