Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a Mustang...

Mi a véleményetek a Mustang márkáról?

Figyelt kérdés

Úgy értem elsősorban nőknél milyen benyomást kelt ha egy férfi ilyen márkába bújik?

Másfelől a márka minőségére lennék kíváncsi az árkategóriához viszonyítva.

Inkább veszel egy mustang farmert vagy inkább azon a pénzen veszel egy hugo bosst. ( Mert Mustangnál is vannak 100Eurós ruhák.

A válaszokat előre is köszi

2012. szept. 8. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, de nekem is van jó pár Mustang ruhám (pulcsi,ingek, farmerek). A minőségük szuper,nem fakulnak két mosás után, nem nyúlnak, nem kopnak, szóval erről én csak jót tudok mondani.

Nekem tetszik,ha egy férfin Mustang kollekció van, számomra magabiztos és férfias jegyű ruha. De szerintem csak az érettebb illetve érettebb gondolkodású férfiaknak áll jól.

2012. szept. 11. 09:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem. Köszi szépen a válaszod.

20F vagyok. a klasszikus farmer + ing kombót kedvelem a legjobban és elég komoly is vagyok :D

2012. szept. 11. 13:56
 3/4 anonim ***** válasza:
ha "tudod viselni" akkor szerintem hajrá!:)
2012. szept. 12. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretem, stílusra szerintem is, egy magabiztosabb, esetleg lazább 20on évesek vagy idősebb fiúkon/férfiakon áll jól. Tudni kell viselni:) Egy farmer-póló kombónál nincs is jobb, még lányon is:) A minősége nagyon-nagyon jo, vane gy pólóm amit 5 éve vettem és azóta sincs semmi baja!:)
2012. szept. 19. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!