Ismertek olyan üzletet, ahol jó minőségű farmert lehet venni olcsóbban, mintha bemennék mondjuk egy New Yorker-be vagy egy Mustang-ba és ott vásárolnék?
Én az eddigi farmerjaimat kínaiban vettem. És nem bántam meg, mert olcsón vettem őket és sokáig bírták. És kinézetre ugyanolyan volt, mintha a plázában vettem volna.
Viszont leárazáskor érdemes benézni a New Yorkerbe és hasonló üzletekbe, mert ki lehet fogni jó farmerokat is olcsón.
Én a múlt héten a Tescoban vettem egy F&F gatyát, 7000-ről volt leárazva 2000-re. Nagyon kényelmes és szép a színe is. Nem gagyi. Mellesleg kínában is jó gatyák vannak már, ami nem márka bolt csak butik, az szinte az összes abból a nagyker-ből hozza az árut mint a kínaiak. Esetleg piacokon vásárokban érdemes körbe nézni, mert sajnos a kínai üzletek elindultak a butikárak felé, viszont ugyanazt az árut a feléért megveheted egy vásárban.
Kenvelo-ban szokott lenni olyan akció hogy vásárolj 20 ezerért és fizess 10-et, én így vettem 12 ezres nadrágot 6-ért, meg mellé jó néhány felsőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!