Gáz ha egy lány szinte csak ingbe jár?
Figyelt kérdés
Általában csak ingbe járok iskolába és van vagy tíz darab. Alá húzok valami hozzá illő pólót és kigombolva hagyom, de van amikor felkötöm múltkor meg beszóltak nekem, hogy Te csak ingbe jársz? Ilyen nagy baj ez? Alapjáraton se szoktam lányosan öltözni..2012. szept. 29. 16:08
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem baj, sőt.
De milyen ingek? Vannak szinesek meg mintásak is, mert azokat nagyon szeretem. :)
Ha esetleg fel akarod dobni valamivel, vehetsz fölé egy farmer mellényt, hogy ne szóljanak be.
2/12 A kérdező kommentje:
Általában kockásba de van kettő virágmintásom is. De ha gondolod/gondoljátok mutathatok egy képet hogy pénteken például mibe voltam..
2012. szept. 29. 16:13
3/12 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs vele.
4/12 anonim válasza:
Na, akkor tényleg nincs vele semmi baj, nekem is bejönnek az ilyen ingek. Mutathatsz róla képet :D
Első voltam.
5/12 A kérdező kommentje:
Így voltam pénteken. Örülök, hogy neked is tetszenek :) :D
2012. szept. 29. 16:23
7/12 anonim válasza:
Sztem laza ami jó. Nem túl lányos de vannak fiús lányok is ami nem baj. Attól még lehetsz csini. Ennyi.
8/12 anonim válasza:
Ez tök jóó :) Sztem ez tök jó ízlés egy fiatal csajszitól.
9/12 anonim válasza:
Nagyon jól néz ki, nyugodtan hordjad. :)
10/12 anonim válasza:
Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!