Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik ruhát válasszam szalaga...

Melyik ruhát válasszam szalagavatómra?

Figyelt kérdés

Nekem mind a három nagyon tetszik, de nem tudok dönteni!!

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 26. 14:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem az első tetszik a legjobban!
2012. szept. 27. 09:33
 12/15 anonim válasza:
Nagyon szépek ezek a ruhák! Bármelyiket választod, szerintem jól jársz velük, bár érdemes lenne felpróbálnod őket és az alapján dönteni. Lehet, hogy a modell kislányon csinosan áll, vagy épp nem áll csinosan... rajtad meg tökéletesen fog :)
2012. szept. 27. 14:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Első!

Mindhárom gyönyörű, de a másodig és a harmadik már inkább esküvőre :D Az elsőbe beleszerettem :) Bár azért nekem a saját ruhám a no. 1 :P :D de gyönyörűszép ez is! :D ne giccses, de nagyon szép :D

2012. szept. 29. 12:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Mindhárom ruha gyönyörű. Viszont mindenképp próbáld fel őket, úgy tudsz csak dönteni. A modellen biztos, hogy másképp áll, mint rajtad fog.

Ha valaki ért a ruhákhoz, akkor szerintem nem ír olyanokat, mit az egyik kommentben olvashatod... Ha rákeresel a képekre a Googleban, láthatod, hogy mind a három márkás, neves tervezőtől származó ruha, és nem valami zugvarrodában, ukrán anyagból készített másolat.

2012. okt. 2. 12:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Szívem joga egy névtelen fórumon úgy nyilatkozni a ruhákról, ahogy érzek:

Ha rossz minőségű, elszabott munkákat látok, az felháborít. És semmi kedvem 2 oldalas esszét írni róla, hogy miért nem jók, és hol láthatod, hogy poliészter anyagból készültek - ugyanis már az felháborít, hogy ilyet bármiféle szalon kiadhat a kezei közül.

Az, hogy az első kettő nem rendes, márkás munka, hanem egy olcsó, rossz anyagokból dolgozó szalon kreálmánya, szinte 100%.

Az utolsóról meg nekem is voltak kétségeim, mint láthatod. Hogy nem a sajátjuk, az biztos.

2012. okt. 2. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!