Melyik ruhát válasszam szalagavatómra?
Az utolsóban szerintem nem nagyon tudnál könnyen táncolni, és hidd el, ez nagyon fontos szempont! Teljesen más ilyen nagy ruhában táncolni, mint sima ruhában.
Többek között ezért is én az elsőt választanám.
Ruhatervezéssel foglalkozóként:
Az első kettő veszedelmesen gagyi kontármunka, műanyag, elszabott borzadály.
Mindkettőn magasabban van a mellrész pár centivel, mint kellene, így összébb nyomja az alakot, és olyan hatást kelt, mintha a nyakadban lenne a melled.
Az első különösen rossz anyagból készülhetett, ránézni is fáj. A második egy fokkal jobb, de bele nem bújnék. Süt róla, hogy poliészter sz*r az egész.
Az első ráadásul optikailag is rosszul van megosztva, kivitelezve csípőnél, egyszerűen nincs benne dereka az embernek.
A 3. modell nem vagyok biztos benne, hogy a sajátjuk, hiszen a kép is mérföldekkel jobb minőségű, valamint az anyag, a tervezés és a megvalósítás is. Ez már elmegy egy középkategóriás estélyinek. Igaz, az a rózsadíszítés derékon valami iszonyat giccses és csúnya :)
Valószínűleg ez nem az ő gyártmányuk, hanem egy másik tervezőé, mint sok másik modell is, amit a képek között láthatunk.
Az elsőt!
A 3. nem szalagavatóra való, nehezen is lehetne benne táncolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!