Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik ruhát válasszam szalaga...

Melyik ruhát válasszam szalagavatómra?

Figyelt kérdés

Nekem mind a három nagyon tetszik, de nem tudok dönteni!!

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 26. 14:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az utolsót,gyönyörű ruha,bele is szeretem.:D
2012. szept. 26. 14:25
 2/15 anonim ***** válasza:

Az utolsóban szerintem nem nagyon tudnál könnyen táncolni, és hidd el, ez nagyon fontos szempont! Teljesen más ilyen nagy ruhában táncolni, mint sima ruhában.

Többek között ezért is én az elsőt választanám.

2012. szept. 26. 14:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Én is az elsőre szavazok. Tényleg gyönyörű mindhárom, de a szalagavatóhoz legjobban az 1. illik.
2012. szept. 26. 14:50
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Annyira gyönyörű ruhák szerintem, nagyon nehéz a döntés! De ha azt nézem, hogy melyikbe lenne könnyebb táncolni, akkor tényleg az első lenne a befutó!
2012. szept. 26. 15:07
 5/15 Julcs.Julcs.aaajucsi ***** válasza:
első.
2012. szept. 26. 15:50
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a 3. tetszik legjobban, de nem szalagavatóra. Az 1. is nagyon szép, és könnyebb benne táncolni:)
2012. szept. 26. 16:11
 7/15 anonim ***** válasza:
az első a legjobb, a többi túl csicsás szerintem
2012. szept. 26. 17:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem az 1. tetszik
2012. szept. 26. 17:31
 9/15 anonim ***** válasza:
66%

Ruhatervezéssel foglalkozóként:

Az első kettő veszedelmesen gagyi kontármunka, műanyag, elszabott borzadály.

Mindkettőn magasabban van a mellrész pár centivel, mint kellene, így összébb nyomja az alakot, és olyan hatást kelt, mintha a nyakadban lenne a melled.

Az első különösen rossz anyagból készülhetett, ránézni is fáj. A második egy fokkal jobb, de bele nem bújnék. Süt róla, hogy poliészter sz*r az egész.

Az első ráadásul optikailag is rosszul van megosztva, kivitelezve csípőnél, egyszerűen nincs benne dereka az embernek.

A 3. modell nem vagyok biztos benne, hogy a sajátjuk, hiszen a kép is mérföldekkel jobb minőségű, valamint az anyag, a tervezés és a megvalósítás is. Ez már elmegy egy középkategóriás estélyinek. Igaz, az a rózsadíszítés derékon valami iszonyat giccses és csúnya :)

Valószínűleg ez nem az ő gyártmányuk, hanem egy másik tervezőé, mint sok másik modell is, amit a képek között láthatunk.

2012. szept. 26. 17:35
 10/15 anonim ***** válasza:

Az elsőt!

A 3. nem szalagavatóra való, nehezen is lehetne benne táncolni.

2012. szept. 26. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!