A ruha teszi az embert?
Szerintem ha nem tud öltözködni vki akkor aztán tök minegy, hogy mennyibe került a ruhája, sz*rul áll majd rajta.. :D Ha meg tudod, hogy jól áll, illik hozzád, a stílusodhoz akkor meg kit érdekel a márka? :S Ha meg márkát akarsz olcsóbban, menj outletbe. És nem kell feltétlen divatmajomnak lennie, legyen saját stílusod. :)
16L
Hát szerintem:
A márka nem számít, de az fontos hogy valaki csinosan nézzen ki mert szerintem aki kicsit ilyen szakadt, csóró stílusú (azaz nem tud öltözködni) az ilyen visszahúzódónak űnhet első benyomásra aki pedig stílusosabb és csinos az nyíltabb és vidámabb személyiségnek tűnhet! Most nem ezekre a k.u.r.v.á.s. szilikonnal kitömött cicababákra meg agyongyúrt hústornyokra gondolok hanem a stílusos visszafogott emberekre:) Szóval így összességében a ruha az sokat számít és rengeteg tud dobni az emberen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!