Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A new yorker és a fishbone...

A new yorker és a fishbone magyar márka? És amiket leirtam azok?

Figyelt kérdés

Szóval igyekszem magyar ruhamárkákat hordani. Amiről úgy tudom hogy magyar: (ha nem az akkor irjátok le és ha van még magyar ruhamárka azt is jelezzétek:) )

Thomas Jeans

Enzo

Mission cipő

Heavy Tools

J.Press

Sandstone

Saxoo London

Retro Jeans

Fundango

Budmil

Tisza cipő

Agressor(bár sehol nem kapható legalábbis nem találok üzletet)

Cassone

Devergo Jeans(mostanában a woodoo a neve

Sherpa

Aboriginal

Jeans Club

Adrenalin

G.Gecco

Szóval ezek mind magyar márkák??:OO Megdöbbentem eddig nem nagyon hordtam őket és nagy kár:( jelezzétek ha v.melyik nem az , esetleg van e még és milyenek?

2009. aug. 2. 12:51
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
72%

Sziasztok! A feltüntett márkák közül az Enzo és a Tisza magyar. A Thomas Jeans legtöbb terméke szintén hazánkban készül(,de nem az összes). Ajánlom figyelmetekbe még a Quintz Jeans-t is. A többi márka általában olyan, amit bár Magyarországon kiviteleznek, a termékek Kínában készülnek. Én ezért ezeket nem tekinteném Magyarnak. Van egy olyan információm, hogy a Mayo Chix is magyar, de ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom :) Egyébként ajánlom figyelmetekbe a következő oldalt:

[link]

Itt magyar termékekről olvashattok információkat, köztük ruházati cikkekről is. A keresőbe írjátok be, hogy ruházat, így láthatjátok az összes cikket ebben a kategóriában. Üdv!

2010. júl. 19. 16:54
 22/27 anonim válasza:

Rosszul gépeltem be az oldal címét:

[link]

2010. júl. 19. 16:56
 23/27 anonim ***** válasza:
A Fundango magyar! Személyesen ismerem az egyik alapítóját.
2010. aug. 12. 20:37
 24/27 anonim válasza:
Magyarországon is gyártják a Fundangot? Kösz a választ előre is!
2010. aug. 13. 06:32
 25/27 anonim ***** válasza:
A Retro Jeans úgy hallottam (biztos forrásból) Olaszországban bejegyzett Magyar márka, ami a Replay-t másolja ,silány minőségben de hasonló árakon... nekem van Replay farmerem ami 4 éve megvan és még ugyanennyi ideig is fogom hordani,de egy Retro 1-2 év alatt szétmegy .Egyik ismerősöm szerint a Józsefvárosi piacon is lehet venni eredeti Retro jeans cuccokat, a sok kis buta tini meg egymást másolja és fogalmuk sincs mit hordanak csak hordják a pénzüket a boltba,pedig ha tudnák hogy mit hordanak lehet,hogy mást választanának... hála ennek az újfajta divathullámnak elég nagy bevételre tett szert az utóbbi időben ez a cég,megfigyelhető hogy kb nekik van a legnagyobb alapterületű boltjuk az összes bevásárlóközpontban. Mentségükre legyen mondva hogy állítólag Olasz tervezőkkel terveztetik a ruháikat, a Replay tervezőivel de ebből nem tudom mi igaz...
2010. dec. 29. 01:40
 26/27 anonim válasza:

Van egy Magyar Logó Kvízes játék és abban van egy kategória, 4. szint. Gondoltad volna? Itt magyar márka logók alapján kell kitalálni a nevüket.

Ezek vannak benne: Budmil, Saxoolondon, Mayo Chix, Devergo, Retro Jeans, Cassone, Keyo Paris, valamilyen Fashion nevü (ezt nem tudtam még megfejteni, hogy mi lehet), erre azt írja, segítségként, hogy Divatmárka. Nem ausztrál.

Heavy Tools, van egy kis rózsaszín madár a logóban, ezt se tudtam megfejteni, segítség Női divatmárka légiesen könnyed névvel.

Van egy olyan barna színű logó benne felül EST. 1975 van írva a logó alján meg 3 csillag van, segítség Divatmárka nevében állatnévvel, ezt sem tudom.

Gepida, Thomas Jeans.

Ezt sem tudom, van egy fekete karika abban egy R betű, segítség Sport- és szabadidő- ruházati márka.

Mali, Wink.

Ezt se tudom, egy zöld D betű van a logóban, segítség Technikai és sportruházati márka.

Ezt se tudom, egy kör alakú lógó, kék és fehér csíkos félig rajta van egy kéz, segítség Flash-alapú, internetes prezentációkészítő szoftver.

Ezt se tudom, felül zöld csík alul kék csík és a kettő között egy kék N betű, segítség A világ egyik vezető tömegközlekedési busz gyártója.

Agressor, J.Press.

Ebben a játékban ennyi van. Meg amit már kitudtam találni.

Ugye a logók hiányosak, hogy nehezebb legyen kitalálni, hogy melyik is az!

2013. nov. 19. 15:03
 27/27 anonim válasza:

a rózsaszín madaras az a: sugarbird

zöld dé betű az a: fundango

kék karika kézzel: prezi

fölül zöld csík alul kék az a: nabi

2014. jan. 8. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!