A new yorker és a fishbone magyar márka? És amiket leirtam azok?
Szóval igyekszem magyar ruhamárkákat hordani. Amiről úgy tudom hogy magyar: (ha nem az akkor irjátok le és ha van még magyar ruhamárka azt is jelezzétek:) )
Thomas Jeans
Enzo
Mission cipő
Heavy Tools
J.Press
Sandstone
Saxoo London
Retro Jeans
Fundango
Budmil
Tisza cipő
Agressor(bár sehol nem kapható legalábbis nem találok üzletet)
Cassone
Devergo Jeans(mostanában a woodoo a neve
Sherpa
Aboriginal
Jeans Club
Adrenalin
G.Gecco
Szóval ezek mind magyar márkák??:OO Megdöbbentem eddig nem nagyon hordtam őket és nagy kár:( jelezzétek ha v.melyik nem az , esetleg van e még és milyenek?
A New Yorkeres termékeken kívül az össszes márka magyar!
Agressort azért nem látsz sehol mert megvette egy kínai cég és Glorious (Glo-Story)-ra változtatta a nevét...
A Devergonak nem Woodoo a neve, csak abban az üzletben kaphatóak a termékei, ahol egyébként még Calvin Klein termékeket is lehet venni... a Retro valóban magyar-olasz márka, olasz tervezőket alkalmaznak (azért ilyen jó, a kedvenc márkám:))... remélem segítettem vmit...
egy divatszakértő:)
Könyörgök gondolkodj már... Ezek mind külföldi márkák... Kívéve a Tisza-t. Láttad már valamelyiknek is a cimkéjét? Rajta van hogy Made in Usa, Japan stb...
Azok meg akkor hol magyar termékek? Csak a magyarok ilyen primitívek hogy ilyen márkát találnak ki: Tisza . A magyarok nem tudnak ilyet hogy Jeans meg Devergo stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!