Mivel vegyem fel vagy felvehetem-e egyáltalán?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: Nyáron az Office Shoesban láttam, hogy amit régen kinéztem cipő 70%-os akcióban van és pont a méretem, ami megmaradt. Mit tehettem volna, megvettem. A probléma pedig, hogy, mint utólag lemértem 13,5 centis sarka van, én meg 172 centi magas vagyok. Ilyen magasan hordhatok ekkora sarkú cipőt? Ha igen, mivel vegyem fel?
2012. szept. 23. 14:43
1/2 anonim válasza:
ha nem zavar, ha mások felé magasodsz akkor hord. ez amúgy sokoldalúan kihasználható darab.
2/2 anonim válasza:
Szerintem szép cipő,nyugodtan felveheted.:)Alkalmakra vagy néha hétköznapokra jó,de ez függ attól is,hogy tudsz-e benne járni,mert ha nem akkor idétlenül fogsz benne kinézni.Én blézerrel,nadrággal,pólóval és egy arany színű hajgumival /nyaklánccal vagy egybe ruhával venném fel.Ha zavar a magasság,akkor add el egy ismerősödnek vagy teszveszen,de el is rakhatod karácsonyra valakinek ajándéknak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!