Szerintetek ezt így felvehetem, vagy nagyon hülyén fogok
kinézni?
Figyelt kérdés
Holnap nem lesz se túl meleg, se túl hideg. Arra gondoltam, hogy balerina cipőt veszek fel, cicanadrágot, farmerszoknyát és egy fekete pólót + fekete pulcsit. Mit gondoltok? A farmerszoknya extragáz cicanadrággal? A suliban több lányon láttam, nekem tetszett. Nektek mi a véleményetek?
Nyugodtan felveheted,én is szoktam,és mást is látok így hordani.
2012. szept. 23. 13:45
2/9 anonim válasza:
Hááát... nem tudsz képet feltölteni?
2012. szept. 23. 13:45
3/9 anonim válasza:
a cicanadrág mindennel gáz
hiába hordják millióan, akkor is gáz
nem tudom, miért mindig a legundibb cuccok tartják magukat olyan sokáig
2012. szept. 23. 13:46
4/9 anonim válasza:
valami ilyesmire gondoltál?összedobtam egy gyors polyvore-os összeállítást.bocsi,de szerintem ez így túl fekete.szerintem felveheted a cicagatyát a szoknyával,de vigyél bele más színt is.
Szinte teljesen úgy venném fel, mint aki az összeállítást linkelte.
Szerintetek vegyem fel másik színű pólóval? És ahhoz való fülbevalót tegyek a fülembe? És karkötőt?
2012. szept. 23. 14:06
7/9 anonim válasza:
Szerintem valami élénk színű pólóval jobb lenne!:)
2012. szept. 23. 14:42
8/9 anonim válasza:
Szerintem harisnyával jobb lenne.
2012. szept. 23. 16:42
9/9 anonim válasza:
szerintem legyen fekete póló,fekete cicagatya,farmerszoknya, (ha hideg van, akkor amíg bemész, legyen rajtad a pulcsi, de bent vedd le, mert ez így tényleg túl fekete)és vegyél fel színes kiegészítőket:ha van valami színes balerinacipőd, akkor azt,és olyan színű kiegészítőket.ha csak fekete van, akkor mondjuk egy nagy színes sálat, stb.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!