Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a szett állásinterjúra...

Ez a szett állásinterjúra megfelel szerintetek? És a cipők közül melyik (szín, szármagasság) Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Mostmár jön a rosszidő (sőt,már itt van), és gondolkozom rajta, hogy ha ősszel vagy télen mennem kell ointerjúra, mit vegyek fel. Ez nekem tetszik,de kikérem mások véleményét is...írjatok bátran. Ezen kívül érdekelne még,h cipő témában mit ajánlotok? Ha nem esik, nincs hó,akkor nyilván magassarkú, de tegyük fel, hogy hó van, vagy iszonyat hideg, akkor bokacsizma jó,nem? Ehhez a szetthez fekete vagy lehet szürke???Hosszabb vagy rövidebb szárú?

[link]

[link]

2012. szept. 21. 10:42
 1/8 A kérdező kommentje:

Ja, maga a szett pedig itt van:

[link]

2012. szept. 21. 10:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik.

Télen hóban lapossarkúban is menj nyugodtan ha az kényelmesebb,el ne ess. (pár éve volt szerencsém fenékreesni magassarkúban télen,csinosan akarta megbeszélésre menni...ciki volt)

Ugyhogy magassarkúban csak ha tudsz benne menni.

Fekete jobban tetszik,de illik hozzá mindkettő.

2012. szept. 21. 10:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) Nem baj, ha kis sarka van, az nem is érdekel, inkább a színe, meg a szár magassága. És mindenképp bélelt legyen, hogy ne fagyjon meg a lábam. Tudom, hogy hosszú szárú csizmát nem szabad ilyenkor felvenni, pedig annak örülnék a legjobban, nem kéne azt is meg ilyet is venni. :(
2012. szept. 21. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:
31%
Nekem is tetszik, jól néz ki! Azért arra figyelj, hogy a táskád harmonizáljon a választott cipővel!
2012. szept. 21. 11:14
 5/8 A kérdező kommentje:
ajjaj, akkor viszont fekete kell, mert fekete táskám van. Bár van egy szürke is, kb a cipővel egyezik, de szerintem túl nagy lenne interjúra. :)
2012. szept. 21. 11:17
 6/8 anonim ***** válasza:
nagyon jó ez az outfit, nem csak állásinterjúra :) a cipők nem tetszenek annyira, de olyat vegyél, amit később is fel fogsz venni, nem érdemes egy - állásinterjús - cipőt venni :)
2012. szept. 21. 12:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Én sem csak arra szántam, de jelenleg munkanélküliként ez a fő célom. Igen, csak olyan cipőt fogok venni, ami tetszik, és amúgy is felvehetem. Mivel nincs pénzem 'egyalkalmas' cipőket venni, meg nem is akarok. :)
2012. szept. 21. 12:12
 8/8 anonim válasza:
0%
mi az abszolut lehetetlen?? szabolcs megyében állást találni :(
2012. szept. 21. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!