ötleteket szeretnék kérni! Sötétkék converse-hez mi passzolna?
Figyelt kérdés
szerintetek egy sötétkék converse-hez milyen színű ruhákat tudnék felvenni? véleményem szerint ez is kb semleges szín, jól passzolna mindenhez, csak nem merem megvenni :D eddig fehérem volt, imádtam, csak szétszakadt :( feketét meg nem szeretnék, az már nagyon fiús. ötletek? :)
18/L
2012. szept. 16. 23:30
1/7 anonim válasza:
az biztos h a farmer és a sötét gatyák mennek hozzá. felsőkből is sok minden, de a nagyon giccsesek-tarkák nem biztos, hogy mindig előnyösek
2/7 A kérdező kommentje:
ááá a giccses dolgok messze állnak tőlem :D nagy felületen nem mutatnak túl jól, már ha érted mire gondolok :'D általában farmer, egyszínű fölső, és egy kardigán, de idén már elég sokszor vettem fel cicanadrágot (csak feketét) és egy combközépig érő fölsőt, most is pl egy nagy fekete pulcsit keresek :)
2012. szept. 16. 23:39
3/7 anonim válasza:
akkor szerintem ne tartson semmi..! ;)
4/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen :))
2012. szept. 17. 00:00
5/7 anonim válasza:
Szerintem is bármi, majdnem olyan semleges, mint a fekete :) most ami eszembe jut, olyan sötétkék nadrággal vagy farmerrel nem lehet jó, ami csak pár árnyalattal tér el tőle. De pl egy jóval világosabb farmerrel már jó.
6/7 anonim válasza:
Feketén kívül bármihez megy a kék, persze árnyalatfüggő, de még barnának is van olyan árnyalata, amihez megy a kék.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) ma voltam egy kis üzletben a sulim városában, és nem volt :/ meg közben azon gondolkodtam h lehet inkább bőrt kellene venni, abból viszont fehéret szeretnék, és az se volt :D sőt, azt mondta az eladó h kivonták a forgalomból.. hát nem tudom..
2012. szept. 17. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!