Lányok, csak én gondolom úgy, hogy régebben sokkal szebb ruhákat hordtak a nők?
Figyelt kérdés
A mai ruhákat (kevés kivételtől eltekintve) csúnyának tartom. Sokkal jobban tetszenek azok,amiket filmekben látni (pl. Titanic,Váratlan utazás) Annyira szépek és nőiesek voltak. Az más dolog,hogy mennyire lehetett praktikus vagy kényelmes :) De nekem akkor is úgy tetszenek.2012. szept. 20. 14:45
11/12 anonim válasza:
nekem is jobban tetszettek, sokkal jobb lett volna akkoriban élni.
12/12 ívy1 válasza:
Nézőpont kérdése,nekem is van olyan ruha ami tetszik abból az időből,de sokkal választékosabban lehet most öltözni és pár eseményt eltekintve nincsenek szabályok.Gondolom senki nem szeretné ha megszabnák neki, hova mibe mehet vagy az öltözéke miatt bélyegeznék közösítenék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!