Lányok, csak én gondolom úgy, hogy régebben sokkal szebb
ruhákat hordtak a nők?
Figyelt kérdés
A mai ruhákat (kevés kivételtől eltekintve) csúnyának tartom. Sokkal jobban tetszenek azok,amiket filmekben látni (pl. Titanic,Váratlan utazás) Annyira szépek és nőiesek voltak. Az más dolog,hogy mennyire lehetett praktikus vagy kényelmes :) De nekem akkor is úgy tetszenek.
Bar nem tudom... A regi ruhak a mostani vilagnak szerintem elegge o divatuak.!
2012. szept. 20. 14:50
2/12 anonim válasza:
Háát a világ változik szerintem is elég ódivatúak azok a cuccok a filmben... Bár a nagyimnak is jobban tetszenek :D
2012. szept. 20. 15:05
3/12 anonim válasza:
Most is vannak nagyon szép ruhák, stílusosak, modernek. A világ változik, az ízlés is, és a praktikum sok mindent felülír. Szerinted mennyire lenne kényelmes olyan ruhában egy óvónéninek a gyerekek után szaladgálni?
2012. szept. 20. 15:31
4/12 anonim válasza:
Nekem is jobban tetszenek. Nem hordanám, hülyének néznének, de jó lett volna abban a korban élni. :D
2012. szept. 20. 15:55
5/12 anonim válasza:
Igazad van, a mostani divat elég ocsmány, de szerencsére értelmes ember nem a divat szerint öltözik, hanem ahogy neki tetszik. Én is inkább olyasmit hordok ami régebben volt divat... Mert nekem azok tetszenek.
2012. szept. 20. 16:19
6/12 anonim válasza:
Nekem is jobban tetszettek, de ha belegondolok, h abban felszállni a 4-es 6os villamosra! :-)))
2012. szept. 20. 16:39
7/12 anonim válasza:
Régebben az emberek sokkal jobban adtak a külsejükre. Nőknek hosszú haj.. szóval a két nemet ellehetet különíteni egymástól. Mostmeg: kivágott felsőbe és répagatyában szaladgálnak a "férfiak" a nők kiborotváltatják a fejüket vagy van aki teljesen.. 100 kilós lányok passzos nadrágban és felsőkben meg hagy ne soroljam még.. Régen pedig még arra is gondot fordítottak, hogy a zokni illjen a nadrághoz ne látszódjon ki és vasalatlan ruhába nem mentek ki az utcára.
2012. szept. 20. 17:10
8/12 anonim válasza:
Nekem sokkal jobban tetszenek azok a ruhák mint a mostaniak, szívem szerint hordanék olyat, csak hát kicsit dilisnek néznének :)
2012. szept. 20. 18:15
9/12 anonim válasza:
Hát igen, manapság elég igénytelenek az emberek. De szerintem is vannak manapság is nagyon szép szoknyák/ruhák, csak nagyon kevesen hordják őket. Milyen gyönyörű tud lenni pedig egy szép leány egy szép szoknyában/egyberuhában. Szinte varázslatos! Na, mindegy. Ez már a múlté!
21/f
2012. szept. 20. 18:31
10/12 anonim válasza:
SZerintem is jóval szebbek azok a ruhák.
Én hordok is ilyeneket néha (magamnak varrom).
Az eredmény: mindenki megnéz, megdicsér, előfordult már az is, hogy a buszsofőr nem engedte kifizetni az út árát, annyira tetszett neki a szerelésem :D
MAgamnak varrom ezeket, valódi acélmerevítős fűzővel hordom őket. Kényelmesnek kényelmes nagyon, viszont nem túl praktikus, ez igaz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!