Tetszik ez a csizma? Ha nem, mutatsz olyat, ami jó lenne nekem?
Figyelt kérdés
150cm vagyok, 9.-es
A magassarkúkat nagyon nem szeretem, de hát, ez angyon megtetszett. Esetleg tudnátok még olyan divatos csizmákat mutatni, ami jó lehet?
2012. szept. 19. 18:19
1/9 A kérdező kommentje:
azért se jó a magassarkú, mert lúdtalp betétet kell hordanom(ha már nyáron a szandál miatt nem tudtam)
2012. szept. 19. 18:20
2/9 A kérdező kommentje:
és esetleg deichmann-on kívül van olyan bolt, ahol nagy a választék és honlap is van hozzá?
2012. szept. 19. 18:23
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
köszönökm mindenkinek, jöhet még
2012. szept. 19. 20:04
7/9 A kérdező kommentje:
*köszönöm
mutatnátok olyan bokacsizmákat, amik lapos talpúak?
eddig ez volt(feketében 2 éve, bézsben 1 éve):
2012. szept. 19. 20:07
8/9 anonim válasza:
Szervusz! Nekem nagyon tetszik az a csizma, amit kinéztél, teljesen jó alapdarab. De mielőtt bármilyen magassarkút veszel nézd meg, hogy elég vastag, jó kiképzésű-e a talpa. Ugyanis, ha egész nap hordod valószínűleg a talpad fog fájni benne a legjobban. E mellett azt is fontos megnézned, hogy a sarka elég stabil-e, és hogyha rajtad van a cipő kényelmesen meg tudsz-e benne állni. Mert ha alapból billegsz járás közben sem lesz jobb. És még egy utolsó: azt is nézd meg, hogy a cipő orránál mennyire vastag a cipő talpa, mert ha nagyon lapos, ki fog kopni hamar, és az nagyon csúnya.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!