Milyen oldalakról lehet divatos cipőt vagy ruhát?
Figyelt kérdés
mindkettőre szeretnék linkeket vagy címeket.Előre is köszi :) (férfi vagyok)2012. szept. 18. 15:57
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Első, azzal az oldallal csak az a probléma, hogy 21 napos határidővel szállítanak és 20 napnál előbb nem sűrűn hozzák :/
Ha több cuccot rendelsz, akkor részletekben hozzák ki, ha épp nincs raktáron (nagyon gyakran előfordul).
Ránézésre hatalmas a választék, de ha meg akarsz rendelni konkrét méretet, akkor döbbensz rá, hogy egy csomó mindenük nincs egyáltalán készleten és nem is szerzik be...
3-4x rendeltem tőlük és mindig ez volt a tapasztalat.
Ajánlom az
-t esetleg, de az picit drágább...
3/5 anonim válasza:
"Ha több cuccot rendelsz, akkor részletekben hozzák ki, ha épp nincs raktáron (nagyon gyakran előfordul)" -> ezt úgy kell érteni, hogy íz első adagot kihozzák a 20-21. nap, a többire meg még egyszer eggyit kell várni vagy többet...
4/5 anonim válasza:
bocs a halyesírásért, csak félrenyomtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!