Fiúk! (lányok.! ) Nektek bejönnek az ilyen kinézetű csajok?
2012. szept. 19. 18:08
31/34 A kérdező kommentje:
valós :'DDDDDD
istenem de szánalmas vagy :)
lehet, hogy csúnya vagyok, de nem vagyok cigány ;) had tudjam már jobban te kis élettelen f*ssz*pó :)
2012. okt. 21. 16:32
32/34 anonim válasza:
Amikor megnéztem a képet, azt mondtam, hogy szép vagy. A szemed nekem nagyon tetszik.
Aztán olvasom a kommenteket...
Figyelj, ha cigány vagy ha nem, szerintem szép vagy.
De ennyire kiakadsz, h cigánynak mondanak? Mert? Minden cigányt el kell ítélni? Ők nem lehetnek szépek? Ápoltak?
Amúgy meg ez a sok káromkodás... Egy lányt undorítóvá tesz, nem pedig "menővé".
Meghogy mindenki irigykedik rád? Aztán nincs önbizalmad? Ez a kettő dolog pont ellentmond magának!
Nah mindegy. Így már annyira nem tetszel. Nem szívesen ismernélek meg.
18/f
33/34 anonim válasza:
Egyébként tényleg! Honnan a szarból veszitek, hogy cigány?? Csa mert sötétebb a bőre és sötét a haja? -.- Jézusom!! Nekem is olyan, és képzeljétek.. nem vagyok cigány! ;) Egyébként amúgy is az egyik osztálytársam cigány, és szerintem nagyon szép...*-*
34/34 anonim válasza:
Nem vagy önbizalomhiámyos.Beküldöd a tökéletesre szerkeztett képed, hadd irogassák alá, hogy "szép vagy"... Tényleg beképzelt liba lehetsz, most visszaszólhatsz, de a vélemény ugyanaz.Tipikus..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!