Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! (lányok.! ) Nektek...

Fiúk! (lányok.! ) Nektek bejönnek az ilyen kinézetű csajok?

Figyelt kérdés
[link]
2012. szept. 19. 18:08
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2012. szept. 19. 18:43
 12/34 A kérdező kommentje:
16 leszek.
2012. szept. 19. 18:44
 13/34 anonim ***** válasza:
Miért tetted fel ezt a kérdést? Kevés az önbizalmad?
2012. szept. 19. 18:45
 14/34 anonim ***** válasza:

szerintem aranyos vagy :)

16f

2012. szept. 19. 19:04
 15/34 A kérdező kommentje:

igen, eléggé kevés az önbizalmam :)

köszönöm. :)

2012. szept. 19. 19:09
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én nem fikázni akarlak, de egyik kommentedben írtad, hogy nem baj, ha igényes egy nő. Én is igényes vagyok, viszont nem így nézek ki. És hidd el, nem irigykedek, hiszen én így érzem jól magam, te pedig úgy, és ezzel semmi baj nincs. Csak a szépség relatív, ezért kaptál pár olyan választ, ami neked nem tetszik. Attól függetlenül még ők is lehetnek igényesek és szépek, csak máshogy.

Kérdésre válaszolva: szerintem nem vagy csúnya. A nézésed tényleg elég fura, de amúgy szép a szemed, a hajad is.

18/L

2012. szept. 19. 19:14
 17/34 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak, kiegészíteném még azzal hogy mindenkinek más az ízlése, tehát nem mindenkinek ugyanaz a szép. Nekem az arcod nagyon tetszik, de lehet valaki azt mondja rád hogy ronda vagy. Én ezekből a képekből annyit vontam le hogy szép az arcformád, a szemed, az orrod se nagy és a szád is aranyos, a hajad hosszú, nálam ez így együtt szép, lehet másnak már túl nagy lenne a szemed, vagy nem tetszik neki a hosszú haj, de nem lehet mindenkinek megfelelni. Felelj meg magadnak!
2012. szept. 19. 19:28
 18/34 A kérdező kommentje:
igazatok van..köszönöm szépen az őszinte válaszokat! :)
2012. szept. 19. 19:31
 19/34 anonim ***** válasza:
Szép vagy! :)
2012. szept. 19. 19:33
 20/34 anonim ***** válasza:

Én őszinte leszek, nem biztos hogy fog tetszeni, de te akartál véleményeket.

Elég fura fejet vágsz a képen, kissé olyan beképzeltnek tűnsz rajta. Az orrod túl széles, persze erről nem tehetsz, de ettől még nekem nem tetszik. A szád viszont szép. A bőrödből nem sok látszik, pedig sokat számít az is. A feltűnően összenyomorgatott kis mellekért sem vagyok oda... egy tini lányt ez elég nevetségessé tesz. A hajad szép. Összességében nem tudom eldönteni mit gondoljak rólad, a nyomorgatott mell és ez a nézés nekem nagyon ellenszenves benyomást kelt. Nem egy aranyos lánynak tűnsz akit meg szeretnék ismerni...

2012. szept. 19. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!