Fiúk! (lányok.! ) Nektek bejönnek az ilyen kinézetű csajok?
2012. szept. 19. 18:08
21/34 anonim válasza:
Gyönyörű vagy a képekről ítélve:)a belső személyiséged mégjobban érdekelne:) Ha ismerkedni szeretnél ,írj egy e-mail-t nekem és azután dumálgathatunk:D
17F E-MAIL: kenny1995@citromail.hu
22/34 anonim válasza:
ótvar cigány. ha cigány lennék én is ilyen trükkökhöz folyamodnék, hogy beállok napsütéskor az ablakba lövök 30 fotót magamról, aztán ha 3 jól sikerült felrakom a gépre nyomok rá egy kis világosítást meg effektezem, hogy még véletlenül se látszódjon a cigányszín. :D sminked is elég ocsmány, még gyakorold.
23/34 anonim válasza:
Ja, am. tényleg, photoshoppal kicsit igazítva a színeken látszik hogy kicsit nem napon barnult vagy.
24/34 anonim válasza:
összességében nem a hű de szépek közé sorollak, nem tudom miért, mert úgy egyik részeddel sincs különösebb probléma
de a szépség relatív ugye
25/34 anonim válasza:
ez kép photoshoppolt / nagyon beállított, nem túl reális így. egyáltalán nem tűnsz önbizalomhiányosnak, teljesen tucat, beképzelt tininek tűnsz inkább, bocsi.
26/34 anonim válasza:
Először a sok kis rondaság irigykedik rád, aztán hirtelen kevés az önbizalmad...
Anyucit meg apucit nézd hülyének...
Nekem nem igazán jössz be, olyan egysíkú, semmilyen vagy...
27/34 anonim válasza:
bázze, egy csomó kis tinipichának ekkora krumpliorra van?:)
Volt itt még egy ilyen szépvagyoke leányzó, annak is akkora förmedvény orra volt:D
Nem vagy szép, sőőőőtt...
28/34 anonim válasza:
Nem kell kicsufolni, csak mert cigany.. En mindig is eliteltem a rasszizmust.. Csak irjatok annyit, hogy nem, es kesz. Nem kell a sargafoldig csufolni szegenyt.. 14/L
29/34 A kérdező kommentje:
nemvagyok cigány O_____O honnan veszitek ezt? XDDDD úristen :|
2012. szept. 23. 18:42
30/34 anonim válasza:
Felesleges tagadni, ez nyilvánvaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!