NAGYON FONTOS! Lányok! Ilyenkor jártok még szandiba, saruba?
Figyelt kérdés
szandi, saru, ősz2012. szept. 16. 20:32
1/7 anonim válasza:
Csizmába is fázott a lábam, szóval szandálba semmiképp nem járnék.
2/7 anonim válasza:
nem, zárt cipőben járok
miért fontos? tényleg kíváncsi vagyok?
3/7 A kérdező kommentje:
Azért mert leértékelésen vettem egy szép szandit, de ha kifagy a lábam reggelente, akkor nem éri meg felvenni.
2012. szept. 16. 20:42
4/7 anonim válasza:
az új ruha, cipő mindig sétálni akar :)
tedd el jövőre, úgy fogsz neki örülni, amikor tavasszal megtalálod, hidd el
5/7 anonim válasza:
Nem. Azert volt leertekelve mert mar nincs itt a szezonja
6/7 anonim válasza:
Nem szeretnék felfázni meg egyben meg is fagyni, szóval nem :) Én is fáztam már bokacsizmában is (dehát én különösen fázós vagyok.)
De egyébként én is szoktam így vásárolni. Nyáron is találtam leértékelve nagyon olcsóra átmeneti kabátot meg pulcsit. Hát most itt lesz az ideje, hogy hordjam is... :) Jó dolgokat lehet így kifogni :)
7/7 anonim válasza:
Csalóka az idő !
Itt 26 fok van, de reggel 10 volt. Én nem indulnék el nyitott cipőben, elfér az a zárt cipő. Ha nem is bokacsizmában, de azért egy zárt magassarkú vagyy félcipő elfér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!