Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sportcipő ékszerekkel és...

Sportcipő ékszerekkel és műszempillával? Most mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Szóval ma elterveztem hogy kicsit nőiesebben öltözök fel, meg szépen sminkelek, ékszereket is kiválasztottam már. A cipő amibe elindulok balerina féle. De először lesz rajtam és már itthon is éreztem hogy nyom meg szorít.

Sokat fogunk sétálni a helyig ahová megyünk, ezért gondoltam viszek egy nike cipőt, hogy ha már sebes a lábam azért legyen segítség és átveszem. Na de akkor hogy fogok kinézni olyan cipőbe ilyen stilussal? Amúgy nadrág lesz rajtam.

Sajnos nincs más cipőm csak magas sarkúak azokat nem szeretném mára felvenni. Papucshoz szandálhoz nincs jó idő nálunk.

2012. jún. 29. 11:03
 1/1 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan felveheted. mindenki tudja hogy sokat kell sétálni. ott meg felveheted a balerina cipőt és ha fáj a lábad akkor papucsként használod. vagy ha ültök akkor leveszed addig.
2012. jún. 29. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!