Mi a véleményetek rólam? Többi lent. Légyszi nérd meg.
Érdekes vagy...viszont örülök, hogy vannak ilyen emberek is! :)
Én 13 éves koromban punk korszakomat éltem...a lázadás...a rockerből punk lett (mindig rockon neveltek...de nem a tankcsapda meg ilyenek, hanem kalapács,dinamit, akela,aurora-szerintem ez alapozta meg a punk imádatát)...Aztán rámjött egy durva metalos korszak, és most leginkább metalos-punk korcs szerűség vagyok...pedig a kamaszkoromon már évek óta túl lettem...:)
Ezt csak azért írtam le, mert remélem te se fogod kinőni a rockot! :)
Ha a te korosztályod lennék, akkor tuti barátkoznék veled...:D(bár én mindig idősebb, és főleg pasi haverokkal vettem körbe magamat)
A belsődről részhez: sose bánd, hogy hülye vagy, legalább nem fogsz unatkozni! :D (én is az vagyok...bár én elég elmebeteg módon)
A belső amúgy is jobban meg fog az emberekben, szóval a külső rész engem nem nagyon izgat.../még pasiknál se az az elsődleges/ szóval számomra az, hogy szép vagy felesleges információ...meg az öltözködésed is, de a "belsőd" alapján nagyon jó fej vagy/lehetsz...:D
18/L
szia küldj privátba képet magadról, mondok véleményt, de ez jó ha felvállalod magad:)
16L
én az eddigi hozzászólások többségével egyet értek... annyit szeretnék hozzátenni, hogy nem a ruha teszi az embert...:)
én pl. nőiesen öltözködök és a rózsaszín a kedvenc színem, de közben manson-t hallgatok...:)
egyébként rock alatt mit értessz?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!