Mit, gondoltok egy olyan lányról, aki minden nap
méregdrága ruhákat visel az iskolában?
Figyelt kérdés
A szülei megengedhetik, és szeret elegánsan, de fiatalosan öltözni. Mint a Gossip Girl-Pletykafészek c. sorozatból Blair Walforf. Szereti a drága divatmárkákat, Chanel, Yves Saint Laurent, Burberry, Prada...
Ti mit gondoltok egy ilyen lányról? Nem felvágásból viseli ezeknek a márkáknak a ruháit, nem dicsekszik velük. 16 éves.
9es bocs de aki Pull and Bearrel, New Yorkerrel meg Zaraval vág fél az übersuttyó, most vettem ott gatyát 3000ért, ehhez nem kell gazdagnak lenni, ezt mindenki tudja. Yves bácsi és Chanel néni azért messze van ezektől. Ha nem vág fél velük sztem az átlag nem divatértő nem is ismeri fel mi van rajta.
2012. szept. 11. 21:19
12/16 anonim válasza:
Szerintem nem gond... Ha kedves, nem beképzeld, akkor annyi jut róla eszembe, hogy csinos. Pont.
2012. szept. 11. 21:22
13/16 anonim válasza:
11-es:Hidd el, nálunk ez a menő! 9-es vagyok. Egy olyan városban lakom, ahol a legjobb bevásárlóközpont legdrágább boltja a Zara. Az nekik a du-i program hogy mennek Zarázni vagy a többi gagyiságba vásárolni. És ezzel vágnak fel.
2012. szept. 11. 21:32
14/16 anonim válasza:
És te felsőbbrendűnek érzed magad, hogy nem a zarában vásárolsz?
2012. szept. 11. 21:33
15/16 anonim válasza:
Szerintem nincsen vele gáz: más kérdés, hogy egy 16 éves lánynak nem feltétlenül kell ilyenekben járnia, de ha van rá pénze, akkor ettől függetlenül semmi gond nincsen vele. Annyi lehet a baj, hogy ezért kinézhetnek a gimiből, sznobnak titulálhatnak, vagy épp ki akarnak használni. Nekem nincsen pénzem állandóan ilyenekből öltözködni, de félnék ennyire drága ruhákat hordani. Egy darab Burberry kabátom van, arra nagyon-nagyon vigyázok, és tudom, hogy szétstresszelném az agyamat, ha tetőtől talpig ilyen drága cuccokban lennék. Bááár... ha ebbe szoktam volna bele, akkor nem valószínű, hogy problémáznék ilyenen :)
2012. szept. 12. 00:18
16/16 anonim válasza:
Szerintem, aki 16 évesen ilyenekben járhat mindennap és eredetiben, az nem egy olyan iskola diákja, ahol ezen bárki meglepődne.
Legalábbis, ha magamból gyerekemre tudok venni 100 ezer per darabért ruhákat, vagy 300 ezerért kabátot, akkor biztos nem rakom be a lerobbant állami vagy önkormányzati intézményekbe, menjen csak a "fajtájával" együtt elit iskolába, elit képzésre, elit körülmények közé. Ha nem oda menne kb olyan lenne, mintha ferrarival járnék a millós partikra és a seggemből is pénz folyna, de a békásmegyeri panel lakótelepren költöznék. Ilyen nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!