Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit, gondoltok egy olyan...

Mit, gondoltok egy olyan lányról, aki minden nap méregdrága ruhákat visel az iskolában?

Figyelt kérdés

A szülei megengedhetik, és szeret elegánsan, de fiatalosan öltözni. Mint a Gossip Girl-Pletykafészek c. sorozatból Blair Walforf. Szereti a drága divatmárkákat, Chanel, Yves Saint Laurent, Burberry, Prada...

Ti mit gondoltok egy ilyen lányról? Nem felvágásból viseli ezeknek a márkáknak a ruháit, nem dicsekszik velük. 16 éves.

2012. szept. 11. 16:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%

Engem az érdekelne, hogy itthon vagy külföldön veszi őket?

Itthon nem nagyon látni ilyesmit...max az Andrássy-n de ott sem nagyon...

2012. szept. 11. 16:20
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Mi az, most már ciki lesz márkás ruhákat hordani?:/ Akiknek van pénzük, inkább megveszik a márkát és nem a kínaiban vásárolnak, ettől nem lesznek rossz emberek.
2012. szept. 11. 16:25
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha mellette a természetén nem érezni azt, amilyenek a gazdag lányok szoktak lenni (felsőbbrendűség, lenézés, beképzeltség), akkor nem érdekelne.
2012. szept. 11. 16:26
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
ahogy írtad: ha nem vágsz fel vele, nincs azzal semmi baj, ha márkás ruhákat hordasz. mert ahogy a szavaidból kivettem esélyes, hogy rólad van szó:)
2012. szept. 11. 16:36
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy jó neki.
2012. szept. 11. 16:41
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit néha irigykedem, hogy bárcsak én is megtehetném, de egyébként szerintem semmi rossz nincs abban. :)
2012. szept. 11. 16:50
 7/16 anonim ***** válasza:
73%
Semmit.
2012. szept. 11. 17:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom róla hogy gazdag:D Ha nekem is annyi pénzem lenne, tuti csak a legnagyobb márkákban járnék. És nem felvágásból, csupán csak sokkal jobban érzed magad egy olyan ruhában, mint egy kínaisban.
2012. szept. 11. 17:36
 9/16 anonim ***** válasza:
17%

Mintha csak rólam írtad volna. :) Az én gimimben vannak a "gazdagok" akik Pull and Bear, Zara, New Yorker és ilyesmi márkájú ruhákkal vágnak fel. Én nem szeretek onnan öltözni, mivel nincs pénzem azokra a gagyi darabokra amiket ott lehet venni. (Igen szerintem gagyik, hamar tönkremennek, és rondák!A nincs pénzemet úgy értem, hogy nem költök hamar tönkremenő darabokra)És úgy veszem észre, hogy engem lenéznek, mert én nem a tömegboltokból vásárolok, vagy mert azt hiszik, hamisítványaim vannak. Szóval készülj fel erre az eshetőségre is :)

De a normális diákok biztos nem néznének ki az öltözködésed miatt! Én azt gondolnám egy ilyen lányról mint magamról: Szereti a szép ruhákat/táskákat/cipőket. De csak addig lenne szimpatikus, amíg nem vág fel ezekkel.

18/N

2012. szept. 11. 19:19
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem chanel, burberry vagy prada cuccokban suliba járni mindenképp felvágás, vagy legalábbis annak fog tűnni. Ráadásul van egy olyan hátránya is, hogy mindenki látni fogja, hogy tele vagytok pénzzel, ami azt hozza magával, hogy lesznek olyan barátaid, akik csak ezért barátkoznak majd veled...
2012. szept. 11. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!