Vegyek a Tally Weijl-ben 7000-ért farmer nadrágot?
Az egy dolog, hogy a Tallyt is Kínában gyártják a munkaerő miatt, de a márka saját szabásterveiből és anyagiból, tehát köze nincs a gagyi kínai cuccokhoz.
Amúgy szerintem enni pénzért inkább a Bershkában vegyél, az jobb minőségű, de ha nagyon tetszik, akkor vedd meg, hiszen egy farmert ki tudsz használni, alapdarab, és úgyis jön az ősz :)
Nekem elég sok nadrágom volt a Tally-ból.A színűk egész jól tartotta magát, az anyag sem kezdett foszlani (nem úgy mint a kínai farmerek!). Az egyetlen problémám annyi volt, hogy én rajongok a teljesen, bokáig lábra simuló csőnadrágokért, azonban a Tally-s farmerek a bokarészüknél mindig megnyúltak. Persze ez az ilyen csőnadrágok hátránya, hogy a bokarésze szinte szűkebb,mint az ember talpa, de a Tally-s farmerjaim 2/3 hordás után elkezdtek kinyúlni.
Most leginkább Stradivariusból vásárolok, ott is ilyen árak vannak (7-8ezer egy farmer), de szerintem nagyobb a választék, másrészt pedig egy stradivariusos farmerom sem nyúlt még ki.
Ez persze csak saját tapasztalat, a 7ezret én is sokkalom egy picikét ha belegondolok, hogy akció idején mennyiért vágnák hozzád, de amúgy ez kb az ár/minőség arány. Egy farmerre pedig mindenképp szükséged lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!