Varrónő ki tudja szaggatni rendesen a nadrágot?
Nem hinném, hogy megcsinálja. Én egyszer a barátnőm pasijának csináltam pont ilyen nadrágot, és a kiszaggatással, meg a rojtolással(+fehérítéssel) nem is volt gond, de amikor alá kellett varrnom az anyagot, az nem ment, vagyis ká nehéz volt, mert az összevarrt szárak akadályozzák, hogy szépen lehessen forgatni a gép alatt, és kész szenvedés volt, vagy 20x kibontottam egy-egy luknál, és kis darabokban tudtam alávarrni az anyagot.
Ezeket a nacikat úgy szokták megcsinálni, hogy elkészítik a 2 szár lukasztását, alávarrják az anyagot( és ez így pite is!:), és utána varrják össze a szárakat, és koptatják.
Kibontani a varrásokat meg tök felesleges, mert tripla varrás van minimum benne, amit erős farmercérnával varrnak, külön ehhez való farmer-varró géppel(amit egy sima háztartási gép nem bír a vastagsága és keménysége miatt), és ha egyszer szét lett szedve, az ugyanolyan már nem lesz ha újra összevarrják.( ha összetudják, de töri a tűket, a gép alsó anyagtolója sem bírja.. szóval..)
Szerintem ha lelkes, biztos megcsinálja :D
Én bevállalnám, mi is csináltunk már hasonlót, koptatás rojtolást csiszolópapírral oldottuk meg, onnan meg már gyerekjáték volt a többi
Akkor biztos elvállalja! :)
De akkor miért kérdezted meg? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!