Srácok! Hány napig hordtok egy ruhát?
polót, nadrágot, pulcsit, alsót:D
Előre is köszi!
Hm. Engem az érdekelne, hogy pólót miért dobjátok a szennyesbe egy nap után?:D Beleizzadtok, vagy miért.
Lehet velem van a gond de én általában egy hétig szoktam hordani a ruháimat, mert nem vagyok izzadós és nem is mocskolom össze.
Kort is kérnék.
boxer-póló 1
farmer-pulcsi 2-3
nem vagyok izzadós típus, ha hazaérek átöltözöm, de mégse veszem fel ugyan azt a pólót még egyszer. azt, hogy miért nem tudom, de így szoktam meg. pedig nincs túlzottan sok ruhám.
19f
Alsógatya természetesen egy nap. Pulcsi, farmer 1-2 hét. Póló viszont 2-5 napig. Nem vagyok izzadós, tisztálkodom is, ráadásul jó öblítővel vannak öblítve a ruháim.
A pólókat amúgy mindig megszagolom és az alapján hordom.
boxer polo 1 nap,pulcsi nadrág max 3-4 nap
persze ismerek olyat aki egy hétig hordja ugyan azt a pólót,ilyenkor a folyosó végéről megérzem a gyereket ha huzat van...
:D sajnálom azokat akik nagyon izzadósak és ráadásul büdik..:D Lehet én is kipróbálom milyen 2 naponta cserélni a pólót, de nekem meg ez furcsa, mivel falun nőttem fel és ott nem ez volt a szokás.:) Am meg mondd meg a büdinek hogy van parfüm meg spray, ha nem akar túl gyakran cserélgetni ruhát.:D
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!