Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen típusú bikiniben...

Milyen típusú bikiniben mutatnék jól?

Figyelt kérdés

A melleim kicsit lógnak pedig még sak 22 vagyok, és közben nem is nagyok,80A némelyik melltartóból 80 B de oda kell a szivacs is.és milyen alsóval. Kicsi fenekem van, foghagymagerezd alaku, azt hiszem erre mondjá oldalt be van "horpadva, a popsi részen és a combom tövénél narancsbőrrel, pedig sovány vagyok.!? Erre mit ajánlotok? A félfrancia kiemeli ugye? Hol tudnék megfelelőt venni?

köszönöm ha segítetek!

2009. júl. 28. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem háromszög alakú bikinit vegyél fel és francia hozzá illő bikini alsóval jól fog mutatni.
2009. júl. 28. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

Tornázz, akkor helyre jön az alakod:)

fürdőruhába passz...de tényleg sztem tornáznod kéne és formásabb popsidlenne,és nem lenne olyannarancsbőrös a tested

2009. júl. 28. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
jah am nem bántásbol irtam csak jotakarok.velem is ezvolt...
2009. júl. 28. 21:42
 4/4 anonim ***** válasza:
A francia bikinialsót nagyon meg kell választani mert lehet előnyös de lehet pont kiemeli a hibákat. Az olyat ajánlom ami hagymányos bugyi formájú csak a teteje egy öv szerű csík. Felsőben ha megereszkedett kicsit a melled vmi szivacsosat válassz a háromszög alakú tényleg jó hozzá.
2009. júl. 30. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!