Szerintetek mennyire lennék ciki bikiniben?
Figyelt kérdés
167cm, 80 kg vagyok, szóval nem valami modell alkat, és azt olvastam, hogy az egybe részes fürdőruhák már nem menők.2011. jún. 18. 09:09
1/4 anonim válasza:
a tankini most menő ezt olvastam ma valahol
2/4 anonim válasza:
Ez szerintem függ alkattól is. Én sem vagyok vékony 175/77 homokóra alkatom van de a hasam szép és feszes szóval mindegy hogy látszik vagy sem mivel nekem a lábam a problémásabb azt pedig úgy se tudom eltakarni. Szóval ha nincs lógós nagy hasad akkor kár tankinit venned.
3/4 anonim válasza:
Ó, tele minden egyberészesekkel, vékony csajoknak valókkal is, és ducibbaknak is. Nézelődj itt: bonprix.hu
De a tankini valóban csinibb szerintem.
4/4 anonim válasza:
Ekkora súlyfelesleggel már mindegyik bikini ciki lenne, mondjuk nem is inkább ciki mert sok dagadt csaj van, mondjuk úgy hogy egyik se állna jól.De ez a kérdés mondjuk eszedbe juthatott volna ősszel, és akkor most nyárra már meglenne oldva a problémád:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!