Milyen stílusom legyen?
15 éves csaj vagyok eddig a nőcis stílust kedveltem egyszerű farmer egy felsővel szal nem voltam kirívó sohasem tudtam különlegeset varázsolni magamból.viszont bejönnek a deszkás fiúk mármint azok a "hosszabb" hajúak...és látom azoknak mind azok a DC meg Etnies cipős lányok a répagatyás hasonlítanak az EMOsokhoz de nem azok inkább keverik a retrot a deszkás stílussal vagy nem tom.
hosszó barna hajam van hullámosabb vékonykás vagyok jellegzetes macska szemeim vannak. sokan mondják h szép vayok. olyan spanyolos...állítólag. szal milyen stílusom legyen?Mi jön be a menő srácoknak manapság?milyen márka illik hozzám? Mert szeretnék stílust váltani valami hozzám illőt ha lehet.
kérlek segítsetek a válaszokat előre is köszönöm...
Kissebb koromban én is azt hittem, hogy a márkáknak passzolniuk kell egy kapcsolatban. Ez hülyeség. Akár a sztárok között is megláthatod, most Paris Hilton és a rockerbarátja jutott először eszembe. De pamela andersonnak is volt assze vmi kid rock nevű pasija. Egyikük stílusa sem egyezett!
A "való életben" is láttam hasonlót: tetszett egy srác, egyezett a stílusunk is..na mondom, legalább van esély. Aztán megjelent a barbibaba barátnőjével :D
Mi az hogy nem tudod hogy milyen legyen?Tudod mit?!Legyél goth!Vagy nem is inkább emo!Ja neeem inkább plázacica!-.-'
Már nem azért de ennyi idősen saját stílust kéne már kialakítani,nem beolvadni a tömegbe.Minek kell neked egy stílust képviselni?!Most komolyan hordanál olyan ruhákat amiket utálsz csak azért h elmondhasd "XY stílust képviselem".Hát ez nagyon gáz!Legyen egyedi a stílusod és olyan ami tetszik is!Hogyan csináld?Egyszerűen csak vegyél olyan cuccokat amiket nagyon szívesen hordanál,gyakran vásárolgass,nézd a kifutókat...stbstb.És voilá már kész is a saját stílusod,és lemodhatod hogy egyedi vagy!Ez sokkal többet ér,hidd el nekem!Ja igen és a srácoknak manapság az jön be ha egy lány önmagát adja és jól érzi magát a ruháiban.Ennyi.
Figyelj számomra például nagyon fontos az egyéniség és az h különbözzek másoktól, de ez vagyok én különc.(Egyébként azonos az ideálunk:D)
Gondolkozz el rajta h neked mi állna jól és milyen vagy belül.Válaszd azt ami a legjobban illik hozzád!
amúgy debreceni vagyok és nálunk az összes ilyen srácnak "p.csája" van.[ezalatt az olyanokra gondolok akik megjátszák (nem tudom h kell leírni:D)magukat és mások stílusából merítenek.ez valami rohadt dühítő]
olyan amilyen igazából vagy
legyél egyedi
nem lehet egy stílust eröltetni azt mondon hogy holnatol ilyen vagy olyan a stílusom . ez hülyeség ez függ a személyiségedtöl attól hogy milyen zenét szeretsz
nem a márka számit
de ha te egy tömeg termék akarsz lenni akor csak nyugodtan
a saját személyiségedet kel tükzöznie a stílusodnak és
legyen olyan ahogy jól érzed magad
sok srác nem szereti aplázacica stílusú csajokat és az emokat
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!