Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stílusom legyen?

Milyen stílusom legyen?

Figyelt kérdés

15 éves csaj vagyok eddig a nőcis stílust kedveltem egyszerű farmer egy felsővel szal nem voltam kirívó sohasem tudtam különlegeset varázsolni magamból.viszont bejönnek a deszkás fiúk mármint azok a "hosszabb" hajúak...és látom azoknak mind azok a DC meg Etnies cipős lányok a répagatyás hasonlítanak az EMOsokhoz de nem azok inkább keverik a retrot a deszkás stílussal vagy nem tom.

hosszó barna hajam van hullámosabb vékonykás vagyok jellegzetes macska szemeim vannak. sokan mondják h szép vayok. olyan spanyolos...állítólag. szal milyen stílusom legyen?Mi jön be a menő srácoknak manapság?milyen márka illik hozzám? Mert szeretnék stílust váltani valami hozzám illőt ha lehet.

kérlek segítsetek a válaszokat előre is köszönöm...

2009. júl. 28. 15:06
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
jah és kedvenc sztárom ashley tisdale és szeretm a louis vuitton oldaltáskát...és egyáltalán hol tudom beszerezni ezeket a cuccokat ? kérlek segítsetek köszi
2009. júl. 28. 15:10
 2/14 anonim ***** válasza:

Kissebb koromban én is azt hittem, hogy a márkáknak passzolniuk kell egy kapcsolatban. Ez hülyeség. Akár a sztárok között is megláthatod, most Paris Hilton és a rockerbarátja jutott először eszembe. De pamela andersonnak is volt assze vmi kid rock nevű pasija. Egyikük stílusa sem egyezett!

A "való életben" is láttam hasonlót: tetszett egy srác, egyezett a stílusunk is..na mondom, legalább van esély. Aztán megjelent a barbibaba barátnőjével :D

2009. júl. 28. 15:52
 3/14 anonim ***** válasza:
nem kell egyforma stílus ahhoz,h. szeressétekk egymást ^^
2009. júl. 28. 16:46
 4/14 A kérdező kommentje:
köszi a választ de a stílusomon azért változtatnák csak nem tom milyen legyen ...:S
2009. júl. 28. 20:24
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

Mi az hogy nem tudod hogy milyen legyen?Tudod mit?!Legyél goth!Vagy nem is inkább emo!Ja neeem inkább plázacica!-.-'

Már nem azért de ennyi idősen saját stílust kéne már kialakítani,nem beolvadni a tömegbe.Minek kell neked egy stílust képviselni?!Most komolyan hordanál olyan ruhákat amiket utálsz csak azért h elmondhasd "XY stílust képviselem".Hát ez nagyon gáz!Legyen egyedi a stílusod és olyan ami tetszik is!Hogyan csináld?Egyszerűen csak vegyél olyan cuccokat amiket nagyon szívesen hordanál,gyakran vásárolgass,nézd a kifutókat...stbstb.És voilá már kész is a saját stílusod,és lemodhatod hogy egyedi vagy!Ez sokkal többet ér,hidd el nekem!Ja igen és a srácoknak manapság az jön be ha egy lány önmagát adja és jól érzi magát a ruháiban.Ennyi.

2009. júl. 28. 20:40
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válszt :)
2009. júl. 29. 13:06
 7/14 anonim ***** válasza:
Csak add önmagad. Ne olvadj be egy stílusba. Te legyél Te. Így nem lesznek kötöttségeid, egyik nap felhúzhatsz fekete pólót meg csőgatyát kitaposott deszkás cipővel, másnap meg egy tündéri szoknyát toppal meg magassarkúval, ha kedved úgy tartja. Amit szeretnél, rajtad áll.
2009. júl. 29. 20:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Sajnálom,de elég gyenge egyéniségre utal,ha valaki más, idegen emberektől kérdez ilyet.Magadról kell tudnod hogy mit szeretsz,miben érzed jól magad,mi áll előnyösen és mi nem.A stílus nem egy olyan dolog amit csináltatni lehet, mint egy tortát vagy egy nyakláncot...
2009. nov. 15. 14:01
 9/14 anonim ***** válasza:

Figyelj számomra például nagyon fontos az egyéniség és az h különbözzek másoktól, de ez vagyok én különc.(Egyébként azonos az ideálunk:D)

Gondolkozz el rajta h neked mi állna jól és milyen vagy belül.Válaszd azt ami a legjobban illik hozzád!

amúgy debreceni vagyok és nálunk az összes ilyen srácnak "p.csája" van.[ezalatt az olyanokra gondolok akik megjátszák (nem tudom h kell leírni:D)magukat és mások stílusából merítenek.ez valami rohadt dühítő]

2009. nov. 21. 23:00
 10/14 anonim ***** válasza:

olyan amilyen igazából vagy

legyél egyedi

nem lehet egy stílust eröltetni azt mondon hogy holnatol ilyen vagy olyan a stílusom . ez hülyeség ez függ a személyiségedtöl attól hogy milyen zenét szeretsz

nem a márka számit

de ha te egy tömeg termék akarsz lenni akor csak nyugodtan

a saját személyiségedet kel tükzöznie a stílusodnak és

legyen olyan ahogy jól érzed magad

sok srác nem szereti aplázacica stílusú csajokat és az emokat

20f

2010. jan. 15. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!